internetten gıda takviyesi, vitamin, multivitamin alıyor musunuz?

eğer alıyorsunuz hangi sitelerden alıyorsunuz, sizce gönderilen ürünler orjinal midir?

1. Vitaminler.com bir de trendyoldan ambardan isimli satıcıdan alıyorum

26 ekim 2020 19:42

2. ben de farmareyon,fitbull'un sitesinden alıyorum. açıkçası aldığım ürünler sahtedir diye içime hep şüphe düşüyor.

26 ekim 2020 19:48

3. vitaminler.com'dan alıyorum ben de

26 ekim 2020 19:48

4. trendyol'da dermoaktif diye bir satıcıdan solgar b12 vitamini aldım orijinaldi. yani en azından şişe, yazılar, haplar ve gösterdiği performans eczaneden satın aldıklarımla aynıydı.

26 ekim 2020 19:52

5. ürünün saklanma koşulları kötü olabilirmiş ve skt geçmiş ürünlerin sktsini değiştirip satıyorlarmış doğru mu bilmiyorum, doğruysa faydadan çok zararı olur diye düşünüyorum. alacağım ürünler de eczane de bayağı pahalı oluyor

26 ekim 2020 19:53

6. Ben oğluma İnternetten aldığım easyfishoil i verdim. Her zaman severek kullanan çocuk bir türlü istemiyor tükürüyor tadına bir baktım o kadar kötüydü ki. Bir daha İnternetten almam böyle ürünleri risk almaya hiç gerek yok

26 ekim 2020 19:58

7. Farmareyondan vitamin almıştım, hiçbir etki yapmadı. Eczaneden aldığımdan baya memnundum oysaki. O sebeple bir daha burdan tercih etmem. Sizinde aklınızda bulunsun.

27 ekim 2020 16:05

8. süslü bir daha farmareyondan almayayım o zaman, uyardığın için teşekkür ederim

27 ekim 2020 23:12