intihar etmekle tehdit eden sevgili?

1. Süslüler yardım. Sevgilim ondan ayrılırsam intihar edeceğini kendini jiletleyip görsel atmak vb şeyler ile tehdit ediyor sürekli. İntihar dışında örneğin yaşadığı yeri terk etmek gibi radikal kararlar alacağından da bahsediyor her ayrılık konusu geçtiğinde. Her kavga çıktığında sürekli bu tehditleri duyuyorum ayrılık söz konusu olmasa bile. Onda borderline bozukluğu olduğunu düşünüyorum. Ne yapmalıyım çok korkuyorum artık Başıma bela olmasından. Siz de böyle tehditler yaşadınız mı sizce blöf mü tecrübelerinizi paylaşın lütfen.

12 eylül 2019 21:25

2. Bu arada uzak mesafe ilişkisi içindeyiz ne yapmayalıyım engellesem bırakıp gitsem sonrasında kendine veya bana bi şey yapmasından korkuyorum. Ama kaldığımda da hayatı zindan ediyor bana.

12 eylül 2019 21:29

3. Yakinlarina haber verir cocugu da hayatimdan cikarir iletisimi komple keserdim ben. Cok yipratici bir durum ve cok buyuk sorumluluk. Size her turlu zarar verecegi besbelli. Kurtarin kendinizi

12 eylül 2019 21:38

4. süslü ayrılsın yürüsün gitsin intihar ederse suçlu sen değilsin kendine gel. geçmişte aynısını yaşadım ve intihar etti ama bu asla benim suçum değildi, psikolojisi bozuktu. gerçekten intihar edecek birini senin birlikteliğin kurtaramaz. onla birlikte olarak asıl sen kendi psikolojini çökertiyorsun

12 eylül 2019 21:44

5. Süsler  çaresizim bu tehditler yüzünden anksiyete oluştu panik ataklar gelmeye başladı halimi düşünün. ailesinden birine haber versem daha da çok sinirlenicek bu sefer kendine değil bana zarar vermeye kalkışır

12 eylül 2019 21:50

6. Geçen yıl bende böyle bir ilişki yaşadım. İntihar tehditleri, bana zarar verme tehditleri, aileme zarar verme vs. Tek kurtuluşu aileme anlatıp her yerden engellemekte buldum. Hatta sosyal medya hesaplarımı kapattım, numaramı değiştirdim. Akrabama ulaşmış, ağzının payını vermişler. Ev adresini biliyorsan bir iki hafta başka bir yere git, akrabalarını ziyarete gidebilirsin kafan dağılır. Ve ulaşmaya çalışırsa hiç cevap verme. Çünkü cevap verdiğin an duygu sömürüsü yapacak, tutmayınca da yine tehditler hakaretler.

İçin içindeyken tırsıyordum. Ya intihar ederse herkes benim yüzümden derse diye. Halbuki sadece manipüle etmek için tehditler savuruyordu. En son aileni aradım, haber verdim dediğimde ki intihar edeceğim şimdi falan diyordu, bana küfürler edip tehditler savurmuştu.

Kısacası asla sinmeyin, kararlı olun, manipüle edildiğinizi fark edin.

13 eylül 2019 00:43

7. Ve tehdit mesajları varsa saklayın ne olur ne olmaz diye. Yalnız değilsiniz. Bir de soğutmaya çalışmak işe yaramıyor, daha da üstünüze geliyor, hata ve açık vermeyin.

13 eylül 2019 00:47

8. Anonim 9 benim yaşadıklarımı anlatmışsınız resmen. Çok doğru. Ama kendimde onu yapma cesareti bulamıyorum Anksiyetemden dolayı. Korku mantığımın önüne geçiyor.

13 eylül 2019 01:31

9. Benim de vardı böyle bir ilişkim. Tabi ki intihar falan etmedi. Bütün olayı manipülasyon ve vicdan azabı çektirmeydi. Herhalde hoşuna gidiyordu.

13 eylül 2019 02:55

10. Her gün o ızdırabı çekeceğine bir iki gün stres yaşamak daha iyi. Cidden. Şimdiki aklım olsa daha ilk başta ayrılırdım tehditlerin.

13 eylül 2019 11:32