ipl cihazı kullanırken pudra yerine ne kullanılabilir?

sanırım biraz koyu renk olduğu için genital bölgede atış yapmıyor cihaz, bunun için pudra kullananlar olduğunu okudum ama talk pudrası da kanser yapıyormuş. yerine ne kullanabiliriz?

1. 3/5 kez pudra surdun diye kanser olacak halin yok herhalde? butun bebeklere senelerce

pudra suruluyor hepsi kanser mi oluyor

10 nisan 2024 16:31

2. Biraz araştırdım johnsons markasına bu yüzden dava açılmış ve kaybetmişler. Dünya

çapında talk pudralarını toplatıyorlarmış, yakın zamanda mısır nişastalı olarak üretmeye başlamışlar. Bizim ülkemizde hala satılıyor ilginç bir şekilde. Kadınlarda rahim kanseri yapıyor deniyor ve genital bölgeye sürülmesi özellike sakıncalıymış. Ben de risk almak istemiyorum açıkçası doğal olarak

10 nisan 2024 17:49

3. Nişasta sür?

10 nisan 2024 18:21

4. Piyasada güvenilir pudra mutlaka vardır araştır bi süslü zamanında dava kaybettilerse şu an piyasadaki ürünleri düzgündür diye düşünüyorum

10 nisan 2024 18:47

5. Pudra olayı şöyle, kadın pudrayı soluduğum için kanser olmuş. Sürme sakıncalı değil. Amerikada boş beleş davalar çok oluyor. Örnek kedisini migro dalgada kurutmak isteyen bir kişide dava açmıştı.

10 nisan 2024 18:53