isanbul alex / diot / iğneli epialsyon için güvenilir yerler, bu başlıkta toplayalım?

süslüler bu soruya sorma amacım şu ki; iğneliye ve alex lazere başlayacağım. fakat avrupa yakasında *temiz* ve *güvenilir* yer bulmak benim için çok zor. çevremde yaptıran yok, olanda çok uzak yerler. avrupa yakasında gidip memnun kaldığınız yerler var mı ? eğer varsa bu başlık altında toplayalım.

1. Dün de böyle bir soru açıldı buradaki cevapları değerlendirebilirsiniz:

(link: https://www.suslusozluk.com/soru/lazer-yapt%C4%B1racak-yer-%C3%B6nerisi?i=713644 tık)

31 ekim 2018 13:54

2. takipteyim <3

31 ekim 2018 14:10

3. bahcelievler esteworld 12 seans 7000 TL dediler. komple..

31 ekim 2018 14:11

4. @1.anonim çok teşekkür ederim gözümden kaçmış o soru. buradan daha kullanışlı cevaplar alacağıma inanıyorum. soru başlığında belli bir yer ve tip lazer için sorulduğu için.

@3. anonim kesinlikle çok pahalı alex için vereceğim maksimum fiyat 4bin lira komplesi için.

genital + bacaklar + kollar ve koltukaltı + sırt ve karın bölgesi.

31 ekim 2018 14:19

5. Neden alex istiyorsunuz süslücüm ?

31 ekim 2018 14:45

6. 7000 mi ya. Ben de altunizade esteworld'e konuşmaya gidecektim. Bilgi verdiğiniz çok iyi oldu. Boşuna yol tepmedim.

31 ekim 2018 14:50

7. Anadolu yakasında bir yer biliyorsanız onu da paylaşabilir misiniz acaba ?

31 ekim 2018 14:51

8. sevgili @5.anonim beyaz ten- ölümüne siyah kıl (tüy değil) kombinasyonuna sahibim. 10 senedir fazla oldu sadece jilet kullandım haliyle kökler çok güçlü ve çok yoğunlar. sırt ve karın bölgesi için diot gerisi kalan tüm bölgeler için alexin daha uygun olacağını düşündüm. ayrıca pcos ve hormonal sorunlarım var. hormon olayını çözdükten sonra başlayacağım.

sevgili @7.anonim sizde anadolu yakası başlıklı bir soru açabilirsiniz, yararlanmak ve tavsiyesi olan süslüler olacaktır eminim.

31 ekim 2018 15:04

9. Ben de sizin gibiydim süslücüm hormonal sorunum yoktu ama başlangıçta evet alex iyi olabilir ama ben size buz ve alex eş güdümlü gidebilecek yerler öneririm alex belli bir müddet sonra tüyleri soluklaştırıp incelttiğinde, ters etki edebiliyor. İnceldiği aşamada alex sonuç vermeyebilir.

Zamanında -seneler önce- alex de denemiştim 3 seans düzenli gitmedim ama hem acısı buza göre çok hem ben buzdan daha çok randıman aldım.

Geçen sene tamamen buzla başladım ama alexe hiç girmedim 8.seansım çok memnunum. Batıktan, kıl köklerinden etek giyemezdim alsam bile bacaklarımı. Şimdi alt bacağım, koltuk altımda toplamda 10 tane kıl çıkıyorduk belki.

31 ekim 2018 15:10

10. süslüm dediğiniz çok mantıklı gerçekten ben bu açıdan düşünmemiştim. bende hormonal sorun olduğu için kıllanma had safha arttı son 5-6 ay içerisinde. direk alex'e odaklandım bu yüzden :/ eğer önerileriniz varsa merakla bekliyorum. ilk etapta tüm vücut değilde, genital - bacaklar ve koltukaltı olarak gitmek istiyorum. ardından diğer bölgelere geçeceğim çünkü bunlarla eş zamanlı olarak yüzüm içinde iğneli epilasyona başlamak istiyorum buda haliyle çok masraflı olacak. sadece bu 3 bölge içinde ödemek istediğim maksimum fiyat 2 bin. çoğu yer bu rakamın çok üstüne çıkıyor ve pekde güvenilir değil. önerilerinizi merakla bekliyorum.

31 ekim 2018 15:23