iskandinav tarzda mobilya önerileriniz/normod hakkında?

iyi cumalar süslülerim. ev döşeme sürecinde en keyifli aşama olduğunu düşündüğüm mobilya aşamasına geldik ancak biraz zorlanıyoruz. minimal, iskandinav diyebileceğimiz sade mobilyalar arıyoruz. açık renkler, ahşap detaylar hoşumuza gidiyor. bu anlamda görüntü açısından bizi normod dışında tatmin eden bir marka henüz bulamadık. 1. sorum: normod'u deneyimleyenleriniz varsa tavsiye eder misiniz? 2. sorum: koltuk takımı, yemek takımı, karyola, gardırop vs. tüm ürünler için önerebileceğiniz marka/modeller var mıdır? not: evimiz boyut olarak küçük diyebilirim. örneğin salona 2 tane 2'li koltuk 1 tane berjerden fazlası sığmayacaktır. yemek masası ise ancak 4 sandalyeli sığacaktır. şimdiden bu kafası karışık süslünüze destekleriniz için çook ama çok teşekkür ederim. hafta sonunuz harika geçsin!

1. merhaba süslü. soruyu takip ediyorum, ben de benzer taarza eşya bakıyorum ama içime sinen şeyler bulamadım henüz. benim evim çok çok küçük salona köşe koltuk bile sığmıyor. şu (link: https://www.ikea.com.tr/urun-katalogu/oturma-odalari/kanepeler/kose-kanepeler/89305842/soderhamn-4lu-kose-kanepe.aspx ikea) kanepelerin koyu rengini istiyordum ama maalesef sığmayacak. belki senin ilgini çeker. bir de kelebek mobilyanın nordic diye bir serisi var. oradaki üçlü kanepe ve yemek masası hoş.

biz yemek masasını açılabilir olanlardan alacağız. 4 sandalye ve masanın duvara dayandığı kenar için bank almayı düşünüyoruz.

10 haziran 2022 20:47

2. Masanın duvara dayandığı yer için bank güzel fikirmiş süslü çok teşekkürler benim aklıma yattı, kullanırım bunu 🌿

10 haziran 2022 21:11

3. çook güzel önerilerde bulunmuşsunuz anonim 1 çok teşekkür ederim. biz sanırım köşe koltuk yerine 2 tane ikili 1 tane berjer tercih edeceğiz alanı daha doğru kullanırız gibi düşünüyoruz bu şekilde. ben bir de (link: https://instagram.com/nmuud_home?igshid=YmMyMTA2M2Y= nmuud home) diye bir marka buldum gezinirken. Tasarımları çok hoşuma gitti belki bu da size fikir olur. :) umarım keyifle hayalimizdeki gibi dizebiliriz evlerimizi

10 haziran 2022 21:13

4. ss, öncelikle hayırlı olsun hem eviniz hem evliliğiniz. size ufak tefek bir kaç tavsiye verebilirim, öncelikle mobilyayı görmeden internet üzerinden gördüğünüze inanmanızı tavsiye etmem, istanbuldaysanız modoko veya maskoda o kadar çok mağaza var ki vitrinlerinden bile tarzınıza uyup uymadığını anlayarak gezebilirsiniz. Kafamız karışık demişsiniz, gezdikçe ve model gördükçe neleri istediğinizi veya istemediğinizi anlarsınız ki zaten iskandinav tarzı demişsiniz oyle olunca baya bi marka eleniyor:). malesef size marka öneremiyorum ama modüler tasarımlar sizi bu noktada rahatlabilir eviniz küçük olduğu için. asıl 2. önerim ise odanızı ölçüp bir kroki çizerek onunla alışverişe çıkmanız. bu koltuk sığar sığmaz derken bazen insan yanılabiliyor. lütfen yanlış anlamayın ama attığınız mobilya markasını ben pek beğenemedim yani iskandinav bulmadım belki bi kaç modeli vardır ama bakınca öyle gelmedi.

10 haziran 2022 21:26

5. anonim 4 çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz ve tavsiyeleriniz için. O kadar kıymetli ki.

evet elimizde her alanın ölçüsü olarak gideceğiz çünkü çok fazla kafamızda canlandırmakta zorluk çekiyoruz biraz :'). Haftasonu masko' ya gideceğiz umarım mutlu ayrılırız.

Bahsettiğim marka ile ilgili de elbette yanlış anlamadım. Aslında spesifik olarak (link: https://www.instagram.com/p/CefyPvFtR38/?igshid=YmMyMTA2M2Y= şu) modelini beğenmiştim kendim için. Diğer ürünleri bana da pek uymuyor. Soruda bahsettiğim normod markasında ise (link: https://www.instagram.com/p/Cenvva5rQP9/?igshid=YmMyMTA2M2Y= bu) görseldeki klem slim modelini beğeniyoruz. Gözle görüp kumaşı, rahatlığı incelemeden zaten alamayız biraz eserekli bir çiftiz de :')

10 haziran 2022 21:32

6. Merhaba, iskandinav stili için demontha markasını önerebilirim, ben çizgilerini beğeniyorum oldukça.

11 haziran 2022 03:14

7. anonim 5 o markayı da biliyorum evet çok teşekkür ederim daha detaylı inceleyeceğim. :)

Anonim 6 mobilya ve karyola için ikea'ya pek güvenemedik ama masa, kitaplık gibi tamamlayıcı eşyalarda adresimiz orası olacak :) çok teşekkür kğr ederim

11 haziran 2022 14:03