ismek’te ingilizce kursuna gidenler?

merhabalar, yarın ismek’te ingilizce kursuna başlayacağım. acaba içinizde daha önce gitmiş olan var mı? memnun kaldınız mı merak ediyorum. bir de birkaç yerde görmüştüm ders kitapları için ayrıca para alıyorlarmış bu doğru mudur acaba?

1. Takipteyim.

9 eylül 2018 18:52

2. Ben gittim  anadolu yakasında a1 a2 b1 e ve bence önyargılı yaklaşıyoruz. Ben çok memnun kaldım haftada 3 gün diyordun. Evet kitap aldırmışlardı özel kursu bırakıp gelen biri vardı o bize de bu kitaptan işliyolardı demişti. Tabikide hocadan hocaya değişiyor siz hangi şubedesiniz

9 eylül 2018 19:10

3. cevabın için çok teşekkür ederim süslüm. ben fatih’te gidiyorum haftada üç gün benimde. haklısın biraz önyargıyla bakıyormuşum gibi oldu ama en iyi kursa gitsek bile kendimiz çabalamadıktan sonra bir işe yaramıyor. ismek kursları da gayet iyi çok haklısınız. bu arada kitabın fiyatını da hatırlıyor musunuz acaba?

9 eylül 2018 19:59

4. Ben 2.anonim ben 2 yıl önce a1 e başladığımda 65ti. Fatihteki dil kursunun methini çok duydum ismekteki yabancı dillerin en iyisiymiş bana yakın olsaydı kesinlikle giderdim bende. Son anonim süslüm haftasonu sabah öğle her türlü var bence ismek sitesine girip bir bakın hem size yakın da varmış rahat olur

10 eylül 2018 00:44

5. Bu arada kitabı söylemeyi unuttum. Headway di

10 eylül 2018 00:45

6. bugün kursa gittim burayı güncelleyeyim. ben sabah 9-12 gidiyorum haftada üç gün ama haftasonu da olması lazım. ben b1 seviyesine gidiyorum, hocamız da gayet iyi birisi sürekli bizi de konuşturmaya çalışıyor. kitapta 100 liraymış jetstream diye bir kitap ama yine de ücretsiz bir kurs olduğu için kitap parası yine iyi bence. fatih'teki kursu tavsiye ederim

10 eylül 2018 17:26