istanbul- anadolu yakasında özelde olması farketmez kadın doğum uzmanı önerebilir misiniz ?

1. Habibe seyisoglu acibadem hast

14 ocak 2021 01:15

2. Habibe seyisoglu yazmaya gelmistim 😁

14 ocak 2021 01:31

3. Neden Habibe Hanim diyorum onu da ozetleyeyim

İlk dogum takibimin yarisini gecmisken kendisine basladim beni geren once ki doktorumdan sonra inanilmaz rahatlatici geldi. Suan ikinci hamileligimde beraberiz. Oncelikle kendisi inanilmaz pozitif. Resmi ve mesafeli bir insanimdir canim cicimli konusanlari hic sevmem cok canimli asiri samimiyetli konusuyor ama ilk defa boyle birinden rahatsiz olmadim resmen hastasini sarip sarmaliyor. Boyle kendisine bakinca gercekten mutlu oluyorum beni aurasiyla sarj edip yolluyor. Tek eksisi yani bazilarina gore eksi diyeyim dile getirmese de sezaryen dogumcu gibi. Ben 9 saat sanci cektim normal doguracagim diye fikrime mudahale etmedi ama gidenler genelde boyle diyor.

14 ocak 2021 01:39

4. Anadolu Sağlık merkezi - meltem çam

Çok anlayışlı, modern (yani beni yargılar mi vs gibi endişeniz olmasın) , insanı rahatlatan bir doktor.

14 ocak 2021 02:41

5. Kızlar tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim. Habibe hocaya internetten baktım hem Altunizade Acıbadem de hem Ataşehir tıp merkezinde çalıştığını gösteriyor. Acaba dönüşümlü olarak mı çalışıyor

14 ocak 2021 20:42