1. Eğer markalı giysilerse özelikle dolap uygulamasından ederinin altına satarsanız kısa sürede satılır hepsi. Hatta ucuz olduğunu görenler sizi takibe alır, sık sık ne yüklemişsiniz diye bakıp toplu alışveriş falan da yapabiliyor insanlar. Dışarıda toplu giysi alan bir yer var mı bilmiyorum ama zaten alsalar dahi kiloyla falan alırlar ya da iyi parçalarınıza dahi 5-10 lira falan öderler diye düşünüyorum. O sebeple giysilerinizi dediğim gibi ikinci el satış uygulamalarına ucuza yükleyin ve büyük çöp poşeti tarzı poşetlere yahut valizlere doldurun ve bir süre öyle saklayın. 150 tlye aldığınız etiketli ceket 50 tlye hemen satılır mesela, hele de markalıysa. Siz hemen elimden çıksın dediğiniz için bu fiyatı söylüyorum. Bence yükleyin ve hatta bu sorunun linkini bırakıp süslüdeki dolap başlıklarında falan da bunu duyurun. Soru cevapta çok okuyorum, uygun fiyata giysi almak isteyip alamayan çok fazla öğrenci var bu sitede. Hem onlar da faydalanmış olurlar. Fiyatları 20-30-40 tl bandında tutarsanız ve dediğim gibi burada falan duyurursanız anında satılır hepsi.
istanbul’da toplu 2. el kıyafet-ayakkabı alan yerler ?
- cevaplar
17 ekim 2020 13:14