istanbul'da ucuz kıyafet nereden bulabilirim?

bir semt pazarı olabilir, bir mahalle olabilir. çok kaliteli şeyler beklemiyorum. günlük kıyafetler işe giymeyeceğim. crop elbise askılı vs. mesela bir crop 40 50 tl olur askılı elbise 100 150 tl.

1. süslü pazarlara bakacaksın mecbur. orda bile fiyatlar uçmuş durumda. denk gelirsen belki bulursun güzel şeyler.

22 haziran 2023 11:30

2. pazarlarda tezgah karıştır ss. sikko mahalle arası butiklerinin ucuz diye dükkanın önüne çıkardığı en dandik penyeler, askılılar olur ya. dün bi dükkanın önünden geçiyodum ölüm gibi kalitesiz askılıları her şey 70-100₺ diye  çok ucuzmuş gibi dizmişler dışarıya :d iyice saçmaladılar ona 100₺ vereceğime 50₺ daha koyarım h&m'den alırım en azından dikişi düzgün olur.

pazardaki düzgün dizilmiş tezgahların da fiyatları çok artmış durumda. her şey en az 150₺. ancak şu yığın halinde duran, senin karıştırarak bulduğun tezghlar daha ucuz oralara bakman lazım.

22 haziran 2023 11:44

3. Süslü ön yargılı değilsen dolap gardrops gibi yerlerde bahsettiğin fiyatlara mango hm gibi markaları bulabilirsin

22 haziran 2023 12:25

4. a3 inan hm zara da çok kaliteli değil. ülkedeki euro kurundan dolayı fiyatları şişiyor. bizimkilerde pahalı diye kaliteli marka sanıyor. yurtdışında lcw ayarında bir marka onlar. istemem zaten bir crop alıp 5 sene giyme derdinde değilim sıkılırım. bu yaz idare etsin yeter.

22 haziran 2023 13:57

5. Süslü kadıköy çilek sokakta yol üstünde tezgah açan dükkanlar oluyor orda crop bulabilirsn 50 tlye. Ama o sokaktaki mağazalar bile artik pahali eskiden nispeten ucuzdu.

22 haziran 2023 14:28

6. teşekkür ederim a6 çilek sokağı duydum bu h.sonu bakacağım.

22 haziran 2023 16:52

7. kadıköy cuma pazarı, uzunçayır metrobüs durağında. 20 tlye trendyolmilla yeni sezon elbise aldım geçen hafta ama karıştırmak lazım, defolu ürün çok.

22 haziran 2023 19:18

8. Rami sosyete pazarı ve Bakırköy cumartesi pazarı .Bakırköy cumartesi olanı cok öneriyolar ben bakkcam ona

23 haziran 2023 00:39

9. İnstagram da @pazar_gurusu sayfasına bak süslü

23 haziran 2023 00:40

10. Geçen cumartesi bakırköy pazarına gittim. Öncelikle gerçekten çok kalabalık ancak markaların olduğu baya bir stant vardı. marka dediğim İpekyol, mango, zara, koton, lcw gördüm. Zara tişörtler 100 ve 150 idi. Pantolonların fiyatlarını hatırlamıyorum ama onlarda da zara vardı. Ben bir şans verirdim açıkçası.

23 haziran 2023 00:49