istanbulda kayıtlara geçmeden kürtaj yaptırabiliceğimiz bi yer?

23 ağustosta ilişki yaşadım üzerine regl oldum fakat dün test yaparak hamile olduğumu öğrendim. 21 yaşındayım çalışıyorum da ama ailem muhafazakar hiç bir şekilde öğrenmemeleri gerek. bildiğiniz bi yer var mı süslüler? hızlı davranmam gerek fazla vaktim yok

1. süslü geçmiş olsun, bildiğim yer yok. Ama bikaç tavsiyem var.

Öncelikle hastanede test yaptır. Ya da bikaç haftasonra tekrarla testi. Bu kadar kısa sürede doğru sonuç vermeyebilir.Hamileysen ve aldırısan normalde öğrenemezler zaten. durum bu kadar kritikse avrupadaysan kalk Asya'ya git Asya'daysan Avrupa'ya. Mümkünse daha tenha olan özel hastaneleri seç. Bilinmedik ücra yerlerde sakın ola ki kürtaj olma. Ailem muhafazakar diosun, doğru düzgün işlem yapılmazsa kanaman artar, gece acillik olursan herkes öğrenir. Dilerim hikayen tüm gençlere örnek olur.

2 ekim 2019 08:49

2. Ailemle yaşamıyorum süslü üniversite için istanbuldayım. Birkaç hafta daha beklemeye vaktim yok en son birlikteliğim 23 ağustosta oldu. Yasal sınır 10 hafta olduğu için son 10 günüm falan var

2 ekim 2019 08:51

3. dilerim hikayen tüm gençlere örnek olur ne ya? sizin ne haddinize arkadaşlar siz kimsiniz bu durumun yargılayıcısı, durumu ders çıkarılacak ibret hikayesi olarak tayin edicisi olacak kadar? şaşırmışsınız, kendinize gelin biraz.

süslücüm ileride çocuk sahibi olmak gibi planların varsa lütfen uzman ve güvenilir bir doktor bul, operasyonda kalıcı hasarlar bırakabilecek acemilere gelip kendi hayatını ve gelecek planlarını tehlikeye atma lütfen. ciddi bir cerrahi operasyon bu.

2 ekim 2019 09:02

4. Aradığım klinikler kayıt tuttuğunu söyledi maalesef onlara gitme şansım yok. Kuzenim ve erkek arkadaşım yanımda olacak işlemler içinde yalnız olmayacağım.

Düşünmeden hareket ediyosunuz derken? Korunuyoduk ona rağmen oldu

2 ekim 2019 09:13

5. Korunuyordunuz, ilişki üzerine bir de regl oldunuz? Sonrasında ne oldu da şüphelendiniz? ilişki üzerine regl de olmussanız 2.regliniz mi gecikti? Hiç anlamadım valla.

2 ekim 2019 09:19

6. Süslüm ben 3 sene önce gitmiştim bi doktora hamile olup olmadığımı öğrenmek için kimlik bile almadan bakmıştım, bu kürtaj tabi mutlaka kayıt tutar ama gizli kalır yani ailenin haberi olucağımı sanmam. Doktorun adını hatırlamıyorum ama Mecidiyeköy arzu apartmanında kliniği vardı.

2 ekim 2019 09:25

7. Korunarak ilişkiye girdik süslü ardından ben bi kez regl oldum normalde 2 gün önce regl olmam gerekiyodu düzenim hiç şaşmadığı için olmayınca da test yaptım çift çizgi çıktı işte

2 ekim 2019 09:27

8. Çok geçmiş olsun, sorunsuz atlatırsınız umarım, ankarada bir süslüye bayağı doktor ismi gelmişti ama istanbulda çok daha fazla seçenek olması lazım.

2 ekim 2019 09:34

9. zaten doğru düzgün bir yerde kürtaj yaptıracaksanız kayıt tutulur, ona yapacak bir şey yok. bu durumu gizli tutacak bir klinikte olursunuz ki özel ofis olduğu için aileye haber vermezler zaten. kayıt tutulmayuan yerler sakıncalı bence, doğru düzgün bir yerde olun. geçmiş olsun.

2 ekim 2019 09:40

10. Ne Bebişi lan? Bebek olması için şimdi çıksa yaşayabiliyor olması lazım iyice kafayı kırdınız. Çok meraklıysanız vicdan yapmaya önce  yamyam gibi ET yemeyin.

Süslü siz de o testi birkaç kere daha yapın. Aynı sonucu alırsanız ciddiye alın bence. Çok yanılan var böyle. Regl sonrası hamilelik zor baya.

2 ekim 2019 10:02