istanbullu gelin ve ülkü üst sarpkan?

süslüler istanbullu gelin bilindigi uzere bi kitaptan daha dogrusu gercek bi oykuden esinlenilmis ve internette istanbullu gelin in yani sureyya karakterinin ülkü üst sarpkan oldugunu okudun ve arastirdim instagrami var. bu kadin sizce de süreyya mi? bir suru paylasimi var istanbullu gelin vs diye. ama bana biraz tuhaf biri gibi geldi. bu gece de bunu arastiracagim taktim kafaya 😨

1. Ben de şey görmüştüm sanki, bu Süreyya gerçekte beyaz kelebeklerin solistiymiş. Kim olduğunu bilmiyorum maalesef.

13 haziran 2018 23:40

2. Evet bu kadın da o kadın işte beyaz kelebekler falan fotoğraflar paylaşmış hep.

13 haziran 2018 23:40

3. Beyaz Kelebekler grubu İstanbul’da sahne alırken Bursa eşrafından köklü bir ailenin sanayici oğlu Ali Sarpkan, gazinonun en ön masasından Ülkü’yü dinlemek için İstanbul’a gelir ve bu büyük aşk 1975 yılında evlilik ile taçlandırılır. Düğüne bütün Bursa katılmıştır. Evlenince Bursalı ve köklü bir aileye gelin giden Ülkü, kayınvalidesi tarafından “istenmeyen gelin” olur ve aileye kendini kabul ettirmek için çok uğraşır. Zamanla kayınvalidesi Ülkü’ye bir dükkan verir ve Kelebek Modaevi adından modaevi açıp eski mesleğine döner. Bu evlilikte Ülkü ve Ali Sarpkan’ın 2 çocukları olur ve 25 sene beraber yaşarlar. Ülkü Sarpkan 2007 yılında eşinden resmi olmayarak ayrılır ve  iki çocuğuya  İstanbul’a yerleşir.(bir siteden kopyaladım)

13 haziran 2018 23:51

4. Evet ben de bursalı arkadaşlarımdan doğru olduğunu duymuştum.

14 haziran 2018 01:03

5. Kadın biraz nasıl desem deli gibi geldi bana 🤔

14 haziran 2018 01:18

6. Hikayelerinin sadece sarkici olma ve bursaya gelin gelme kismi benziyor, boyle bakarsak benim hayatim da ufak tefek cinayetlere esin kaynagı olmus olabilir cunku istanbulluyum ve eşimin serhan asdf. Bence kadın son demlerinde yaşayamadigi popularitesinin tadını cikartmak istemis yok yere o kadar :)

14 haziran 2018 02:22

7. Hanımlar dizinin uyarlandığı kitap ile birkac karakter ve isim benzerliği dışında başka bir benzerliği yok:) kitabın ana karakteri çok sorunlu bir kişilik ve öykü psikiyatrin onu hayata kazandırma çabaları üzerine kurulu. Bahsettiğiniz kişinin kalıpların dışında olması kitaba uyuyor yani. Dizideki süreyya ile kıyaslamayın:)

14 haziran 2018 02:40

8. Süslü buna ben de baya bir kafayı takmıstım bir ara araştırdım hatta ama en son senaristinin konuk olduğu bir tv programında bu soru soruldu o da hayatı benziyor olabilir ama bizim esinlendigimiz kişi o değil dedi

14 haziran 2018 09:12

9. Ben instagram hesabı olduğunu bilmiyordum siz söyleyince baktım ama tuhaf biri gibi gelmedi bana. Gençliğinde ilgi görmeye alışmış bir kadının yıllar sonra bir nebze de olsa yakaladığı popülerliği kullanmasından başka bir şey görmedim ben.

Bu arada kocasından ayrılmamış. “Bizim aşkımız bitmez” vs. Paylaşımlarını garipseyenlere “40 yıl ben onun şehrinde yaşadım ama o Bursa’dan kopamadı” diye cevap vermiş. Anlaşılan boşanma yok bir de görüşüyorlar.

Ama bence bu kadın süreyya değil ya bilmiyorum sebebini ama değil :d

14 haziran 2018 09:56

10. Süslü bende geçen gördüm ınstagramını, yorumlarda soranlara cevap vermiş herşey gerçek diye, süreyyanın terk edip gitmesi bile gerçek demiş. Kitap yazıyormuş şimdi de. Bence tam dizideki gibi deli dolu bir kadın tuhaf gelmedi bana. Son anonimin de dediği gibi ilgiyi seviyor belli.

14 haziran 2018 14:35