iyi akşamlar süslüler ankara da dermatolog meltem önder e muayene, tedavi olmuş olan süslü var mıdır?

muayene ücreti ne kadar özel muayenehanesinde veya lösante de ne kadar tutuyor? internetten baktım ulaşamadım bilgilere o yüzden buradan sormak istedim

1. Cevabın için çok teşekkür ederim süslü :) seboreik dermatitim var atak dönemlerinde kullandığım şampuanlar artık etki etmemeye başladı gitmediğim doktor kalmadı meltem hocanın adını duyunca ona gitmeyi düşündüm.

Hem seboreik dermatit hem cilt rengi eşitsizliği hem de keratosis pilarisim var. Bunlar için gitmeyi düşünüyorum

6 temmuz 2020 21:22

2. Kontrol altına alabilmiş olmana çok sevindim süslü, umarım ben de kontrol altına alabilirim :)

Süslüm peki meltem hoca kan testi veya başka yararlanabileceği bir test yaptırdı mı? Yaptırdıysa eğer o testler ne kadar tutmuştu?

Kusura bakma eğer seni darladıysam işsizim o yüzden çok fazla verebileceğim param yok aşağı yukarı ne ile karşılaşabilirim onu merak ettiğim için soruyorum, tekrar çok teşekkür ederim 🌸

6 temmuz 2020 21:43

3. Cevabın için çook teşekkür ederim süslüm aynen bir şekilde para biriktirip gitmeyi düşünüyorum 💗 bir dönem pirdolin şampuan da kullanmıştım fakat çok memnun kalmamıştım. Losyonuna da bakayım en iyisi. Son olarak süslü peki bu iki ürünü aynı anda mı kullandın?

6 temmuz 2020 23:50

4. Aa şimdi baktım internetten de pirdolin losyon yüz içinmiş, saç için zannetmiştim o yüzden sormuştum süslü. Sadece saç diplerimde seboreik dermatitim var şampuanı alsam yeterli olacak anlaşılan

6 temmuz 2020 23:56