iyi geceler süslüler arkadaşımda kalacaktım bugün ama lens suyumu almayı unutmuşum?

sizce bir gece lensimle uyumama sakınca var mı ya da yapabileceğim bir şey var mı? çok teşekkür ederim şimdiden cevaplarınız için.

1. uyusanız da olur.ben musluk suyunu kaynatıp,soğutup lens kabına koyuyordum.eve gelincede takmadan solüsyonla temizliyordum

18 temmuz 2020 00:54

2. Suslu ben bu sekilde enfeksiyon kapmistim maalesef:( tek gece uyumayla gozlerim baya kotu olmustu. Diger bir seceginiz kaynamis sogumus hazir suya koymak  ayri ayri cay bardagi/fincan artik ne varsa ve uzerini kapatmak. ama o sekilde de sertlesiyor lensler gunu kurtarmalik takiyorum eve gidince direkt cope atiyorum yeni kutuya geciyorum.

18 temmuz 2020 00:56

3. Süslüler bu da son lensimdi... Ah sorumsuzluğum:(

18 temmuz 2020 01:02

4. Bu soru ara sıra geliyor. Yapabileceğiniz tek şey nöbetçi eczaneden (veya getirde satıyordu galiba) lens solüsyonu satın almak. Lütfen lens ile uyumayın :(

18 temmuz 2020 01:03

5. Bir gece uyumayla gözlerin çok hassas değilse bir şey olmaz. Ama sakın suya koyma ben o hatayı yaptım bir kere lensi gözüme zor takmıştım geri.

18 temmuz 2020 01:04

6. ya sakın uyumayın derim. 1-2 saat lensli kestirsem bile gözlerim perişan oluyor. ben su yöntemini denemiştim, ertesi gün solüsyona geri attım, bir şey olmamıştı.

18 temmuz 2020 01:16

7. Su yöntemini deneyeyim o zaman bi süslüler. Umarım işe yarar, uyumak benim de içime sinmedi çünkü ben de böyle 1-2 saat uyuyayım lensler rahatsız ediyor. Aslında alt komşuda varmış ama uyumuşlardır... Sabah ilk işim onlardan almak olur olmazsa:( umarım sıkıntı çıkmaz. Teşekkür ederim tekrardan hepinize:)

18 temmuz 2020 01:20