izmir de yaşayan süslüler torbalı’da yaşanır mı?

kardeşim torbalı’da bir fabrikadan iş teklifi aldı. torbalı hakkında hiçbir fikrimiz yok. sizce kabul etmeli mi? 10k ile geçirebilir mi? bilgi verirseniz çok sevinirim

1. Nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama iş arayan biri olarak oraya başvurduğuna göre evet Kabul etmeli şu şartlarda 10 bin yalnız yaşayacaksa ancak yeter. Bana kalırsa torbalıda değil de izbanla ulaşım şansı olduğu için gaziemirde falan yaşanır Torbalıda hiçbir şey yok çünkü. Çalışma şartları olarak firma iyiyse zaten torbalı birçok kişinin her gün izbanla gidip geldiği yer zaten.

28 eylül 2022 14:44

2. 5 yıl torbalıda çalıştım, torbalıda kiralar ucuzdur torbalıya ayrancılara yerleşen çok fazla beyaz yaka var yeni yapılan evleri baya lüks, şehir içinde kafeleri filan arttı ama genç yaşta sıkılabilir. Ben karşıyakadan servisle gidip geldim sabahları 1 saat akşamların 1 buçuk saat yol sürüyordu. Torbalıya taşınırsa sadece ev iş arasında sıkılabilir. İzmire izbanla gidip gelicek. Başka sorular varsa yardımcı olabilirim. 10 binle torbalıda çok rahat geçinir.

28 eylül 2022 15:01

3. Çok teşekkürler süslüler. İzmir'e sadece tatil için gittik 😊 kendisi tek başına yaşayacak. şuan da aile evinde yaşıyor ve çalışıyor. Orda ev açıcak veya apartta kalacak, mevcut düzenini bozacak. İzmir de yaşama teklifi de cazip geliyor ama epey ikilimde kaldık. Yazdıklarınızı ileteceğim kardeşime, tekrardan çok teşekkür ederim

28 eylül 2022 15:10

4. Torbali baya buyuk bir yer. Oyle ufak bir kasaba degil. 200bin nufusu var zaten disaridan cok fazla goc almis. Ayrica torbali nere kusaadasi nere asiri sacma bir mesafe surekli gitmek icin. Gaziemir iyi guzel de 10bin ile orada uygun bir ev bulamaz. Ben torbalida yasardim. Ertugrul, muratbey, alpkent mahallerinde ev bakabilir.

28 eylül 2022 16:05

5. A5 çöp teşekkürler, eşyalı ev baktık. Ev çok az, 5000 den aşağı yok ve o evlerde rezalet. Apart, konuk evi araştırdık internette onu da bulamadık. Bu zamanda da böyle birşeyin bilgisine ulaşamamak çok saçma. Bildiğiniz apart tarzı bir yer var mı?

28 eylül 2022 16:21

6. Torbalıda yaşanır. Oradaki firmalar iyi zaten baya hangisinde buldu bilmiyorum ama zamanla kendini oturtursa araba ev vs alıp ona göre yolunu çizer. Güncel şartlarla Gaziemir e çıkması bana çok mantıksız geldi. Gaziemirde de bir bok yok sonuçta o mantıkla bakacaksak.

28 eylül 2022 16:39

7. Maalesef yok sadece is icin sikca gidip geliyorum yasanabilir mahallelerini soyledim. Tepekoy, torbali mahallerini de ekleyebilir. Ayrancilara da bakabilir bu arada. Ayrancilar merkeze daha yakin ama izban icin uzak kaliyor. Medifema cevresi, egekop ayrancilar icin bakabilecegi cevreler. Esyali evler biraz pahali cidden. Isin garanti durumu ne 2. El esyalarla halletse. En azindan buzdolabi,ocak, yatagi halledip zamanla diger esyalarini alabilir. Esyali evlerde esyanin nasil cikacagi sans isi.

28 eylül 2022 16:58

8. Ss kardeşiniz ne iş yapıyor acaba?

Sahibindenden fabrikasına yakın evlere bakabilirsiniz. Şimdiden hayırlı olsun.

28 eylül 2022 20:19

9. Çok teşekkürler a7 endüstri mühendisi

28 eylül 2022 22:10

10. A5 haklısın ama ne yazık ki şuanda tüm sektörlerde insan sirkülasyonu çok fazla olduğu için en az 6 ay eşyalı bir yerde kalsa daha iyi olur diye düşündük.

Çok bilgi verdiniz, minnettarız sizlere

28 eylül 2022 22:12