izmirde olanlara sorum?çankayada gelinlik fiyatları nasıldır?

nişanlımın annesi ile gelinlik bakmaya gideceğiz. kendisi burayı teklif etti bana, biraz ucuza kaçılmış gibi geldi ben mi kötü niyetliyim bilmiyorum. alsancak taraflarında moda evleri var bildiğim kadarıyla oraya mı yönlendirsem ya da çankaya zaten gelinlik için iyi bir tercih midir? bilgim olmadığı için bana fikir verip yönlendirirseniz çok sevinirim süslüler.

1. Süslü kendisi teklif etti kıramadım ben de ne diyeyim şimdi, düğün öncesi problem çıkarmaya gerek diye düşünüyorum.

24 haziran 2021 14:55

2. ucuza kaçılmış mı :s böyle düşünmek bence çok kötü ya, zaten 1 gece giyilecek şeye devasa paralar dökmek saçma geldiği için kendi fikrimi belirttim, saldırmayın.

neyse, Çankayada da sıra sıra gayet iyi gelinlikçiler var araştırmanızı öneririm

24 haziran 2021 14:55

3. Süslücüm neden saldırayım öyle kötü bir amaçla açmadım soruyu asıl umarım bana saldırılmaz.. çankaya da iyi gelinlikçiler var diyorsanız sorun yok, çok teşekkür ederim

24 haziran 2021 14:57

4. kadın da ayrıca Kemeraltı dememiş öyle olsa neyse dicem jsandksaj ama Çankaya kötü bi tercih değil kendinize göre şeyler bulabiliceğinizi düşünüyorum bulvar üstünde

24 haziran 2021 15:01

5. Çok haklısınız a1, onun seçimleriyle bütün gün gezmeyelim tabi ben bakınıcam öncesinde dediğiniz gibi. Tabiki uçuk kaçık paralar verilsin istemem ama büyük beklentilerim olmamasına rağmen Genel itibariyle çoğu şeyde kendileri ucuza kaçtığı için böyle bir fikir belirdi bende de. Doğru fiyatın da çok önemi olmamalı.

24 haziran 2021 15:04

6. A3 süslücüm doğru ya, kemeraltı başka orası başka ben karıştırdım biraz nedense çarşı içi filan belirdi kafamda öyle bir sokak var ya full gelinlikçi orayı düşündüm

24 haziran 2021 15:06

7. izmir'de gelinlik alışverişi için ilk akla gelen yer çankaya, alsancak'tan çok daha fazla seçenek var.

24 haziran 2021 15:22

8. nişanlının annesiyle gelinlik bakmak mı? no dostum no.

24 haziran 2021 15:39

9. çankayayı neden beğenmediniz anlamadım birçok gelinlik evi/abiyeciler orada. yani vakko wedding'e ya da isim yapmış moda evlerine falan bakmayacaksanız moda evi her semtte aynı. Bir de benim derneğim o civardaydı mağazaların önünden geçerken hep bakardım gelinliklere baya güzel hatta aa bunun burda ne işi var baya pinterest gelinliği diyeceğim gelinliklere bile denk gelirdim

24 haziran 2021 23:19

10. A6 süslücüm kemeraltı çankaya biraz karıştı bende aslında ondan önyargılıydım sanırım biraz bilmiyorum. Ama durum böyleyse değişir tabiki içim rahatladı madem böyle güzel modeller var tabiki buraları gezeyim. Sabahtan beri araştırıp iki tane buldum hatta bakalım artık inşallah içime sineni bulurum, çok teşekkürler yorumlarınıza

25 haziran 2021 00:04