izmirli süslüler, buca yaşamak için nasıl bir yer? ?

1. İzmir olmayan bi yer

6 haziran 2022 12:36

2. Bucada okuyanların çoğu bornova'da oturuyordu ben ünideyken öyle söyleyeyim.

6 haziran 2022 12:38

3. işiniz veya okulunuza yakın değilse önermem. öğrenci veya genç bir çalışansanız bornova - özkanlar bence güzel

6 haziran 2022 12:51

4. Şirinyer tercih edilebilir

6 haziran 2022 13:17

5. kaç yaşındasınız ona göre konuşalım bence bunu

6 haziran 2022 13:25

6. izmir'de doğdum büyüdüm. buca'ya işim düşmezse adımımı dahi atmıyorum, hatta işim düşerse de gitmemek için elimden geleni yapıyorum öyle bi yer ahahah

6 haziran 2022 15:14

7. Asla yaşanabilir bir yer değil. Bir sene oturdum ve koşarak başka şehre taşındım sen düşün jfjdksks

En memur kesimi denilen yerinde bile sürekli olay sorun var kim vurduya gitmemek için dikkatli olmak gerek

6 haziran 2022 15:16

8. Hepinize teşekkür ederim, A7 28 yaşındayım, öğretmenim

6 haziran 2022 15:33

9. Süslü Buca merkezde (barış-Menderes mahalleleri) ailem 14 yıldır yaşıyor. gediz Buca koop Kozağaç vs taraflarını bilmem işim düşerse hastaneye falan gitmişliğim var. Ailemin oturduğu bölge gayet güvenli ve doğru düzgün yerler herkesin bu kadar genellemesini anlayamadım. Fiyatları düşününce bornovanın düzgün yerleri çok pahalı bucaya  göre. Maddi durumunuz çok çok iyiyse tabi ki Göztepe, Bostanlı gibi yerler çok keyifli ve İzmir gibi İzmir dedirten yerler ama bütçe önemli ise ve işinize yakınsa dediğim mahallelere bakabilirsiniz. Laleli mahallesi de fena değildir. Şirinyer izbana yürüyerek on dakika otobüse binerseniz 2 dk da aktarma yaparak her yere gidebilirsiniz üstelik. Ne arasanız el altında bulursunuz. Evden çıkıp keyifle oturacağım bir kafeye yürüyeyim derseniz o tarz mekan çok fazla yoktur sadece.

6 haziran 2022 20:35

10. ankara'da keçiören ne ise izmir'de de buca o.

6 haziran 2022 22:48