jean kalitesi vs açısından hangi marka daha iyi: stradivarius, mango, mavi, h&m, bershka, pull and bear?

veya önerebileceğiniz başka markalar var mı

1. Oxxo der geçerim

11 aralık 2022 00:42

2. yazdıklarınızdan sadece mavi ve bershka denedim. bollaşma açısından mavi çok kötü geliyor bana. renk atması açısından ise bershka daha zayıf kalıyor. ama tercih yapmam gerekse bershka'yı seçerdim. yazmamışsınız ama en memnun kaldığım levis.

11 aralık 2022 01:28

3. Bershka ve stradi denedim, bershkadan koyu gri ve mavi jean almıştım 4 sene önce, mavi olan hala taş gibi giyiyorum da, gri 2 sene falan sonra rengi attı çok memnundum bershkadan. St ise ilk giydiğimde diz yapmıştı kesip şort yaptım :d

11 aralık 2022 01:52

4. Son iki yıldır sadece Zara ve mavi kotum var ikisi de solmadı genişlemedi ve bol bol da giydim son birkaç ay hariç. Bu arada mavinin cindyi gerçekten kalıp olarak da çok sevdim Türkiye'ye gittiğimde başka renklerini de alabilirsem alırım

11 aralık 2022 03:09

5. mavi, colins, loft, levis gibi jean konusuna yoğunlaşmış markalardan hep çok memnun kaldım.

bershka, mango, zara, stradi, pull and bear filan o kadar çabuk yıprandı ki. asla para vermem.

siyah jean ise şans işi bana göre. rengi atmıyor denilen jeanler hep soldu bende mesela. öylesine aldığım lcw ve adil ışık siyah jeanlerim ise taş gibi duruyor, ne alaka.

11 aralık 2022 13:50

6. Benim için levis en iyisi.

11 aralık 2022 14:41

7. Bütçen varsa kesinlikle gap al derim süslü en iyisi. Daha sonra levis, mango, zara ve oxxo iyidir. Mavi eskiden bayağı kaliteliydi artık çok bozdu hemen formu bozuluyor.

11 aralık 2022 16:28

8. Mavi, collins, loft ve levis konusunda katılıyorum. Kot konusuna yoğunlaşmış markalar bans daha iyi geliyor. Loft ve collinsten aldığım hiçbir pantolon beni mağdur etmedi. Senelerdir giyiyorum hala kalıpları falan aynı. Diz yapma vs hiç yaşamadım.

11 aralık 2022 16:57

9. Kalıp olarak bana en çok zara nın jeanleri yakışıyor. Mavinin de tess modelini yıllardır eskidikçe alıyorum geçen yaz victoria modelini aldım bu da güzel. Mangonun pantolon kalıplarını hiç beğenmiyorum. Vücüt tipim kıvrımlı ama kilolu değilim

11 aralık 2022 21:35