jilet gerçekten koltukaltı ve bikini bölgesini karartıyor mu?

karartmasının hiçbir açıklaması yok yani şehir efsanesi mi bu

1. Süslü ben koltukaltımı 5 senedir jiletle alıyorum hiçbir kararma vs olmadı hatta bu dediğini ilk defa duydum:d

25 mayıs 2022 19:42

2. Bikini bolgesini bilmiyorum ama koltukaltımı baya kararttı. Lazer yaptırmasam sıfır kol giymeye cekinecegim bir hâldeydi

25 mayıs 2022 19:44

3. A3 jilet benim kıllarını çok kalinlastirdigi için Alex kullandilar. Dördüncü seanstayim ve kılların cogu bitti

25 mayıs 2022 20:22

4. 10 senedir koltuk altımı jiletle alıyorum, cidden bembeyaz ama bikini bölgesi için aynı şeyi söyleyemeyeceğim hafif kararma var...

25 mayıs 2022 20:27

5. A6 gibi düşünüyorum. Kuzenim koltuk altını hep ağdaysa alıyordu gerçekten çok kararmıştı. Ne ürünler kullandı açmak için ama fayda etmedi maalesef

25 mayıs 2022 23:13

6. tahriş eden şey ciltte renk değişikliği yapabilir. savunma mekanizması. o yüzden jilet de ağda da epilasyon da karartabilir, veya karartmayabilir. jilette sorun yaşamadım ama ağda kol altımda sivilceye neden olduğu için kullanamadım.

26 mayıs 2022 00:27

7. Bikini bölgesinde dudaklardaki kararmanın sebebi östrojen süslüler. Koltuk altındakinin sebebi de insülin direnci olabilir bi kan şekerine baktırmakta fayda var. He hiçbir metabolik sorunum yok derseniz jilet ilk gün pamuk gibi sonra uç verdiğinden kara görünüyor yoksa asla deriyle ilgili değil. Asıl ağda mahvediyor :(

26 mayıs 2022 12:07

8. süslüler peki koltukaltı kararmasından nasıl kurtulabiliriz? ağdayı bıraktım, 30 kilo verdim insülin direncini bıraktım ama zamanla açılmaz rengi değil mi? :(

26 mayıs 2022 15:49