1. Geçen senelerde jim carrey'nin bu konu hakkında mahkemede davası vardı ve aklandı.
Ayrıldıktan sonra kadın intihar ettiğini biliyorum belki bu ayrılığı kaldıramamış olabilir. Hastalık bulaştırdığı söyleniyor ama ne gibi hastalıklar bunlar otopside falan belli olmaz mı? Aids falan mı acaba? Bilmiyorum öyleyse çok zor bir durum.
Bir de diğer suçlama Uyuşturucu konusundaydı. jim carrey sevgilisine temin ediyor ya da o ortamda alıştı gibi bir şeydi sanırım. Hatta yüksek dozda uyuşturucudan intihar etti diye biliyorum. Bilmiyorum bu konuda jim carreyi suçlayamıyorum. Bu irade meselesi gibi geliyor. Kimse kimseye zorla uyuşturucu kullan demiyor sonuçta. Belki sevgilisi kullandığını bilip bir şey yapamaması kötü bence. Ama hollywood gibi bir ortamda bu tarz şeyler daha normal karşılanıyor.
Jim carrey aşırı değişti. Ona katılıyorum. Artık onun için her şey sahte geliyor büyük ihtimalle. Bir de yıllardır üzerine kurulan bir baskı var. Bir de komedi yaptığı için küçümseme de vardı. Artık şöhretin ona bir şey hissetirmiyor. Hissizleştiğini düşünüyorum.
like a glove