köşe koltuk kullanışsız mı olur ?

mobilya alışverişi yapıyoruz da. l koltuk hevesleniyorum daha önce hiç kullanmadım. sizce kullanışsız mı olur normal koltuk takımlarını da bi türlü beğenemedim...

1. ben de heveslenmiştim ama sonra ne oldu hatırlamııyorum bir nedenden dolayı soğumuştum.

20 ocak 2024 22:00

2. Ögrenci evimde de kendi evimde de l koltuk kullandım hala da kullanıyorum cok memnunum.öyle kalabalık misafiri gelen biri degilseniz kullanışlı bence.

20 ocak 2024 22:01

3. L koltuk kötü enerji derler süslü ya sjdjsj. Feng shuideydi galiba emin değilim. Görünüşüne ben de bayılırım hatta isterdim ama istemiyorum artık galiba. İnanır misın böyle şeylere bilmiyorum ben de çok sallamam da cidden 2 arkadaşım üzerinde gordüm ve onayladım galiba.

20 ocak 2024 22:10

4. evde kalabalık misafir sevmediğim için sakıncasını görmedim ben rahat ve hoş buluyorum.

20 ocak 2024 22:15

5. sizin yaşam şeklinize ve odanızın şekline bağlı bence. ben eve çıkarken salonuma uygun düşmedi köşe koltuk almadım. onun yerine 3+2+1 şeklinde normal takım aldım. arkadaşım yeni eve çıktı. onun evi müsaitti, yanına da iki berjer aldı. gayet güzel oldu. çok büyük aileler ağırlamayacaksınız ve bu şekilde berjer ile falan desteklerseniz gayet kullanışlı bence.

20 ocak 2024 22:50

6. ben de köşe artı berjer şeklinde bakıyorum. aman aman misafirim gelmez zaten yatılı kimse de gelmicek. ama annem eski usul koltuk bak dediği için sordum.

20 ocak 2024 23:20

7. Ben de bu konuda annemle mücadele ettim salona köşe olmaz diye tutturdu ama aldım çook memnunum iyi ki almışım diyorum. Bizimki l değil iki ucu da aynı uzunlukta köşe ve çok rahat çok seviyorum kullanışsız bir tarafını görmedim

21 ocak 2024 00:08

8. a11 nerden aldınız ?

21 ocak 2024 00:11

9. Kelebek mobilyadan almıştık. Modüler, şekli ayarlanabiliyor

21 ocak 2024 00:14

10. bence köşe koltuk salonu hiç estetik göstermiyor, ayrıca bir süslü yazmış tren gibi dizilip oturmak hoş değil diye, katılıyorum. salonunda sadece büyük bir köşe koltuğu olan arkadaşıma gitmiştim, 6 kişi falandık sığıyorduk koltuğa ama yan yana dizilip oturmak rahatsız edici oluyor, insan biraz geniş bir alan arıyor misafirliğe gittiği evde, odak tamamen tv oluyor böylece çünkü kimse kimseyle karşılıklı oturmuyor, birbirinize bakmak için dönmeniz gerekiyor sürekli ya da yamuk yumuk oturuyorsunuz falan berbat.

benim en sevdiğim yatak olabilecek genişlikte bir 3lü koltuk + bir 2li koltuk + berjer. eğer salonunuzda iki koltuğu kaldıracak yer yoksa bir 3lü + iki köşesine birer berjer. berjerin daha sandalyemsi olan modellerini beğeniyorum, ikeanın yarı sallanan modelinden var bende hem az yer kaplıyor hem her koltuğu güzel tamamlıyor.

onun dışında l koltuk bence zannedildiği kadar rahat değil tek kişi yaşamıyorsanız, çünkü dev bir model değilse tek seferde tek kişi uzanabiliyor sadece. onun yerine 2li koltuğu tvnin karşısına paralel, 3lüyü tvnin yan duvarına tvye dik olacak şekilde yerleştirirseniz uzanıp dümdüz tv ye bakarak vakit geçirebilirsiniz, oturmak isteyen de 2lide oturur. benim şu anki evimde öyle ve çok rahat ediyorum.

21 ocak 2024 01:13