küçük ev aletleri önerisi / çeyiz hazırlığı?

süslülerim çeyizim için küçük ev aletleri alacağım fakat karaca gibi firmalardan set halinde almak istemiyorum. size danışmak istedim. sizce set halinde mi almalıyım yoksa tek tek mi? hangi markaların ürünlerinden memnun kaldınız?  (ütü arzum, elektrikli süpürge philips düşünüyorum. çaycı, türk kahvesi makinesi, filtre kahve makinesi, tost makinesi, blender seti, katı meyve sıkacağı, fön makinesi vs önerilerinize ihtiyacım var.)

1. Süslü sana kendi çeyizime aldıklarımı yorumluyorum.küçük ev aletlerini fakirden aldım set olarak rose gold rengi.kahve makinesi ve çaycıdan çok memnunum.tost makinesini keşke takım almasaydım dedim ama çünkü plakaları falan güzel ama ağır değil kulpu plastik sanki bastırırken elimde kalıcak gibi hissediyorum.blendır seti alırkende iki seçenek sundular ben küçüğünü aldım büyüğünü alsam daha iyi olurmuş dedim.2 sene oldu hepsi gayet sorunsuz çalışıyo ama tost makinesini biraz daha kullanıp döküm alırım heralde

Ütü sormamışsın sanırım ama philips azur pronun mor ütüsünü aldım ben kazansız modeli aşırı memnunum

Fön makinesi kuaför ürünleri satan bi yerden powertec aldım fiyat performans olarak harika

Filtre kahve makinesini yeni aldım russel hobbs zaman ayarlı olanından.40 dk sıcak tutma özelliği var.damlama sistemiyle demliyo.migros arada indirim yapıyo indirimden 280e aldım ben

Süpürge konusunda bahtsızım beyaz eşyalarım Siemens olunca onuda ordan aldım.toz torbasız bi modeli.çekiş gücü minimumda bile aşırı zorluyo süpürgeyle savaşıyorum resmen sırf bu yüzden 2 ayda ucu kırıldı bende robot süpürge aldım.eğer imkanın varsa bi dik Süpürge bi robot al pişman olmazsın.ben 15 günde bi dip köşe kendim süpürum robotta 2 günde bi dolaşıyo ev tertemiz

31 mayıs 2020 10:18

2. Süslü mutfak için o saydıklarınızın hepsini alınca koyacak yeriniz olacak mı? Bunu da hesaba katın bence. Ben de evleniyorum, hiçbirini almayı düşünmüyorum çünkü mutfakta çok fazla yer kaplıyorlar. Bir tane blender/mikser/rondo bir arada olan bir şey alacağım sadece.

31 mayıs 2020 10:18

3. Rondoyu xl diye geçen 1,5 lt hazneli olanlardan öneririm. Küçükler iki tur yapmak istiyor bazen, uğraştırıyor. Bende tefal var ama şu an fiyatlar çok yüksek.

Tost makinesi bizim evde her gün kullanılıyor. Simit, poğaça ısıtmak için, ekmek kızartmak için, köfte, tavuk pişirmek için vs. Ama döküm alırsanız iyi olur çünkü teflon plakalar bir süre sonra asiniyor ve bulması zor. Bizdeki arzum, memnunum şu an.

Supurgem ve saç kurutma makinem bosch. Beyaz eşyaları toplu alınca hediye olarak vermişlerdi. İkisinden de çok memnunum. Saçlarım kıvırcık ve üç kişilik ama kurutuyor gercekten de.

Türk kahvesi için makine değil de cezve almıştık biz. Çok cabuk pişirdiği için sorun olmuyor kalabalık misafirde de. Arzum marka o da, memnunum. Tadı güzel oluyor kahvelerin ve köpüklü oluyor.

Çaycı kullanmıyoruz, dolapta. Elektrik tuketimi fark etti kaldirinca ama yeni modeller tasarrufludur belki.

Bunun dışında bir de blender, mikser ve rondo set olarak fakir almıştım yibe, bıçakları koreldi bir süre sonra. Tüm markalarda oluyor mu bilmiyorum.

31 mayıs 2020 11:25

4. Önerileriniz için çok teşekkür ederim süslülerim. Söylediğiniz tüm ürünleri inceleyeceğim.

Bu ürünleri kendim almalıyım çünkü etrafımda "hediye" olarak alabilecek kimse yok. Teyzelerimde istediklerimi bana sorup alacakları için kendim araştırayım istiyorum. Bunun dışında kahve içmesini çok seven biriyim hem türk kahvesi hemde filtre kahvesini çok severek tüketiyorum. French press alacağım ama makinemde olsun istiyorum. Evimde de umarım sığacak alanım olur. Sevgiler 💜

31 mayıs 2020 13:06