küçük kargoları nasıl ucuza gönderebilirim?

süslüler merhaba ben ördüğüm bileklikleri satmak için bi instagram hesabı açtım. şehir dışından sipariş gelmeye başladı ama en uygun fiyata nasıl gönderebilirim? böyle küçük takı satan hesaplar nasıl gönderiyor biliyor musunuz? en ucuz kargo ücreti 16 liradan başlıyor. shopier hesabı açtım ama o da çok fazla kesinti yapıyor. mektup olarak ptt yle zarfa koyup göndersem diye düşündüm o sanırım 3 liraymış ama kaç günde gider veya kaybolur mu bilemedim :s

1. modacruz yada gardrops gibi uygulamalardan hesap açın. kargo ücreti 3 lira kadar oluyor. orası iyi bir seçenek olabilir

5 nisan 2020 18:26

2. bir de ptt kısmen daha uygun fiyatlı diğer kargolara göre.

5 nisan 2020 18:27

3. Süslüm hesabınızı takip edelim :)

5 nisan 2020 19:18

4. Teşekkürler süslüler hesabımız ayyucebracelets takip etmek isterseniz. Gardropsum var ama erkekler de sipariş veriyor onlara gardrops indirtmem lazım :)

5 nisan 2020 21:11

5. shopier de anlaşmalı kargo imkanı sağlıyor diye biliyorum belki işinize yarar.

5 nisan 2020 21:44

6. Süslü kitap arasına koyup gönderebilirsin illa kitap almak zorunda değilsin ince not defterleri oluyor onların arasına koy renkli görünmeyecek poşetlerde kitap diyerek ptt'den gönder ama içinde bileklik olduğu asla belli olmasın kitap indirimi yapmazlar öyle.

6 nisan 2020 17:28