kürtaj sonrası regl düzensizliği?

aramızda kürtaj olan varsa, olduktan sonra regl düzensizliği yaşadınız mı? ben nisan ayında kürtaj oldum ve ilk geçen ay oldum ancak bu ay hala olmadım. 6 gün önce olmam gerekiyordu. regl belirtileri devam ediyor ama kanama yok. hamile olma imkanım yok ki test yaptım zaten ve negatif. kürtaj öncesi çok düzenli bir şekilde regl olurdum. pazartesi doktorumla görüşeceğim ama biraz telaş yaptım.

1. Teşekkür ederim cevabınız için. İçim rahatladı biraz. Sormak aklıma dahi gelmedi stresten ama doktor ilk regl geç gelir demişti ki neredeyse 50 gün sürdü. İkinci düzene girer diye düşündüm bende.

10 temmuz 2022 00:15

2. Süslü konuyla alakasız ama kusura bakma.hangi ilde ne kadara yaptırdığınızı öğrenebilir miyim

10 temmuz 2022 01:42

3. Amerika'da yaşıyorum süslü, yardımcı olamadım sanırım. Ama sigorta dışı oldum, ultrason ve haplar toplam 480$ tuttu. İki kere kontrole gittim, ücret içindeydi.

10 temmuz 2022 01:47

4. Kürtaj olarak bir canlının hayatına son verdiğinizi umarım biliyorsunuzdur

10 temmuz 2022 02:19

5. Biliyorum teşekkür ederim.

10 temmuz 2022 02:21

6. geri zekalı anonim 4, vay canına bunu nasıl çözdün? senin gibi bir primattan bu zeka kırıntısı beklenilmezdi

10 temmuz 2022 02:55

7. Anon5, boşverin bu tipleri. Ne derseniz tersini savunup sinir bozacaklar. He diyip geçin.

10 temmuz 2022 02:58

8. Normaldir büyük ihtimalle süslü. Ben de ocak ayında kürtaj oldum. İlk iki reglimin arasında 3 hafta var ya da yoktu. Bir de sadece 3 gün sürüyordu bir garipti. Mayısta eski düzenime döndüm. Bu süreçte sık sık doktora gittim. Herhangi bir anormallik yoktu.

10 temmuz 2022 10:44

9. Süslü umarım amerikada güvendesindir. Roe w vade olayı sinir bozucu.

10 temmuz 2022 16:40

10. tesekkur ederim anonim7, iyiyim. ama tabii olanlar tadimizi kacirdi. uzucu bir karar, keske elimizden bir sey gelse.

11 temmuz 2022 14:02