kına gecesi yapmamak sizce bir eksiklik mi?

yapmak istemiyorum bana saçma geliyor ve boşa yapılan bir masraf gibi geliyor bilmiyorum aileler aynı şeyi düşünmüyor ama bana kına gecesi deyince bile bir stres çöküyor sırf bu yüzden düğün bile istemedim

1. Yoo hiç değil bence. Açıkçası kınayı hep saçma ve gereksiz bulmuşumdur. Kesinlikle israf bu arada

27 ağustos 2021 17:47

2. Evlilik hazırlığındayım süslü. Yapmayacağım. Evde kız isteme ve nişan bir arada olacak aile ve yakın arkadaşlar arasında. Seneye de düğün olacak. Bana da boşa masraf geliyor. Özellikle ülke şartlarına bakarsak. Oraya dökeceğim 4/5 bin tl yi belki daha fazlasını balayı tatilimin üstüne koyar lüks otelde tatil yaparım ya da en kötü bi açığımı kaparım gider kaliteli bir tv alırım yanıma kâr kalır diyorum. Erkek arkadaşım kararı bana bıraktı bende böyle bir karar aldım. İlerde pişman olmam diyorsanız yapmayın. Sonuçta sizin evliliğiniz sizin düğününüz. Gelin olan sizsiniz. Boşverin milleti.

27 ağustos 2021 17:48

3. Bu tamamen size bağlı süslüm. Düğün hiç istemedim. Yapmamış olmak beni üzmedi. Ama kına hep içimde vardı. Yapmasam içimde kalırdı. Kimseyi memnun etmek için bir şey yapmak zorunda değilsiniz. Evlenecek olan sizsiniz. Sizin istekleriniz önemli.

27 ağustos 2021 17:52

4. bence kına gecesi yapmamak eksiklik değil, tam tersine bir artı.

27 ağustos 2021 18:06

5. Daha dur, bi sure sonra niye evleniliyor bile diyebilirsin. 2021de kina, dugun sacma geldigine gore 2040 gibi de ikinci aydinlanma gelir🤡 mutluluklar...

27 ağustos 2021 18:14

6. a5 herkes senin gibi köylü olacak diye bir şey yok aq kına yapıp nispetli pop şarkıları eşliğinde dans edip story atmak için evlendiğinizi biliyoruz :d kına yaptım diye övündüğünüz de polyester masa örtülü uyduruk bir düğün salonunda kuruyemiş ve kayısı suyu ikram edilen varoş ötesi bir gece.

kına yapmamak bir eksiklik değil cunku kına dunyanin en sacma seyi. dugunu bile anlayabiliyorum ama kina nedir ya

27 ağustos 2021 18:30

7. Çok çok basit bir isteme ve nişan yapacağım, kına gecesi yapmayacağım, çok basit bir nikahla evleneceğiz. Sonrasında ailelerle yemek yeriz veya arkadaşlarla eğlenmeye çıkarız, belki ikisinide yaparız. Sevgilimle kararımız bu yönde ve bende oda ailelerimizden karışmamasını istedik. Sağolsunlar saygı duydular.

Bu arada isteme ve nişanda tamamen babamın gönlünü yapmak için yapılıyor. Bize kalsa yarın gider iki şahitle evlenir geliriz.

27 ağustos 2021 18:32

8. Kına gecesi ve bekarlığa veda çok zorlama oluyor ya davetlilere de yapana da yük.

27 ağustos 2021 22:02