kınayla yüzüne çil yapan var mı sizce nasıl olur?

süslüler çok merak ediyorum ne zaman bir şeyi böyle merak etsem kötü oluyorkdşgkf youtubeda izlediklerimin yarısı çok kötü diğer kısmı fena değil. siz denediniz mi daha önce nasıl oldu? yoksa asssla bulaşma mı diyosunuz

1. kınayla denemedim ama bronzer ile denemeyi düşünüyorum onunla genelde başarılı oluyor gibi :')

4 mayıs 2021 19:58

2. Kalıcı, krem gibi olan bronzerlardan mı bahsediyorsunuz süslüm? Hangi marka kullanıyorsunuz bi de merak ettim

4 mayıs 2021 20:00

3. Evet yaptım ama tüp şeklinde kullandığım için direkt onunla uyguladım ve çok büyük benekler oldu. Renk olarak kızıl kahve hint kınası kullanmıştım. Tavsiyem kürdan ucuyla yap. Bir de ilk 2 gün baya belli sonra giderek silindi

4 mayıs 2021 20:20

4. Anladım süslüm yapılır mı peki sizce güzel bi sonuç aldınız mı? Aktardan kahverengi hint kınası alıp kürdan ucuyla deneyecegim tavsiye ediyorsanız

4 mayıs 2021 20:42

5. Karantinanın başında yapmıştım nasıl olsa evdeyim diye. Dediğim gibi büyük olunca yapay durdu istersen birkaç tane yapıp birkaç gün izle. Ona göre karar ver. Her kına aynı olmuyor

4 mayıs 2021 21:28

6. Tamamdır süslücümm teşekkür ederim

4 mayıs 2021 21:53

7. Rica ederim. Evdeysen yap gitsin jdkwldjsşö

5 mayıs 2021 01:10

8. Ay doğru valla he süslüm şu yasaklar bitsin aktarlar açılsın da alayım bi kına mahalledeki aktardankdkf ortaya şaheser çıkarsa fotosunu atarım buraya ama nedense hiç sanmıyorum kvlvlb

5 mayıs 2021 02:35

9. Cok doğal ve kolay bir yöntemi var suslu bimden aldığım cok guzel bir set vardi ve içinden allık fircasi olarak geçen real tecnq muadili bir fırça vardi. Fircayi fiskirtmali su şişesi ile ıslattım bazı kıllar birbirine yapıştı ara ara. sonra sevmediğim genişçe bir bronzere dik açı ile bastirdim hafifçe. Ardından o yer yer yapışan kıllar olduğu için birebir gerçek doğal çil görüntüsü elde ettim yine dik acı ile yüzümde gezdirdim. Hatta babam güneşte cok mu kaldın dedi o derece doğal oldu. Umarım anlatabilmisimdir

5 mayıs 2021 02:52

10. (link: https://vm.tiktok.com/ZSJDmDEeD/ Şu tiktoku) bırakıp kaçıyorum hdjdjdj

Yine bu kızın profilinde bi video var diş macunu ile çıkarabilmiş hemen kınayı. Denerseniz ve beğenmezseniz diş macunu ile çıkarmayı deneyebilirsin ama tabi diş macunun kınayı çıkarırken cilde zarar verebileceğini göz önünde bulundurmak lazım özellikle hassas bir cildiniz varsa

5 mayıs 2021 14:23