kısmetinin gercekten kapalı olması gibi bir şey soz konusu olabilir mi?

süslüler boyle seylere inanmazdım ama gercekten ask hayatımda gram olumlu bir şey olmuyor yıllardır. cevremdeki insanlara bakıyorum  kim olduğu fark etmeksizin herkesin hayatında bir seyler olup bitiyor. bende ise eskiden flört durumunda ilerlerken simdi o asama bile yok. gercekten sevilmeyen biri miyim diye merak ediyorum acikcasi

1. ss ben de anlamıyorum. yani normal bir kızım ama bakıyorum benim gibi normal olup yanlarında hep flörtleri olan kızlar var. acaba aura meselesi mi dedim ama emin değilim. yani ben de güzel giyinirim güzel kokarım saçlarıma bakarım tırnaklarıma bakarım sohbeti severim ama nedense benim de kısmetim yok galiba.

artık bu düşünceyi saldım ama.. yani üzülmeyeyim diye saldım kafa yormuyorum yoksa üzülüyorum.

23 ekim 2022 06:39

2. Olamaz bence

23 ekim 2022 08:31

3. Ben böyle diyenlerin standartlarının cok yüksek olduğunu düşünüyorum. Aslinda tanismak isteyen, yürüyen de oluyordur ama begenmiyorsunuzdur. Tamamen hayalinizdeki gibi birini aradığınız için yalnız kalıyorsunuz bence. Çevremde bu cümleyi kuran çoğu insan böyle.

23 ekim 2022 09:01

4. A3 haklı olsa da benim beklentilerim yüksek ama yine de seveceğim biri yok ki bir şeylerden taviz veremiyorum diye düşünüyorum. Yani iyi kötü şu huyunu sevmiyorum ama sevgilimi çok seviyorum diyebilirim. Karşıma çıkan kimse için böyle hissetmedim

23 ekim 2022 09:15

5. islam inancınız varsa, nurettin yıldız hocaya göre evlilik tamamen kader kısmet süslü. "herkes evlenecek, allah herkese evlilik yazmıştır diye bir kaide yok" şeklinde çok net konuşan birisi bu konuda.

kaderde yoksa, kısmette de olmaz. bu ikisi birbirinden ayrı şeyler değil... o açıdan bu konuyu salmak ve gündelik yaşantımıza "verimli" bir şekilde odaklanmak en doğrusudur.

alternatif olarak, psikoloğa, terapiye gidersiniz. bu da daha bilimsel bir yaklaşım olur açıkçası... "benim niye istediğim gibi bir ilişkim yok" sorusunun yanıtını birlikte irdelersiniz, gerekliyse farklı davranış kalıplarına geçilir. fakat şunu sanırım psikolog da net teslim eder ki, herkes evlenecek diye bir kaide yine yok.

siz aşk hayatında yenilik/ilişkiye dönebilecek flört açısından sordunuz gerçi de, kadınların çoğu nihayetinde evlenmek istediği için ben direkt o eksende konuştum.

23 ekim 2022 09:35

6. Aynı durumdayım sanırım sorun sosyallik ve uğraşmak gerekiyor biraz

23 ekim 2022 09:45

7. A7 düşüncende kesinlikle haklısın bence ama ben başka bir şey diyeceğim. O ne bitmez cümleydi öyle ajjajsjsj.

23 ekim 2022 10:16

8. A3e hem katılıyorum hem katılmıyorum. Standartı yüksek olduğu için yalnız kalanlar da vardır mutlaka ama bu kişiler genelde çok kişiyle flörtleşip hiçbirini beğenmeyenler oluyor ancak hiç sosyal ortamı olmayıp kimseyle flörtleşmeyen bu nedenle biriyle ilişki kurmak nasıl bir şey bilmeyenler de var. Kafasında bu işlere aşırı önem yükleyip her şeyin masalsı ve pürüzsüz ilerlemesini bekleyenler var. Bu kişilere istediğini sorduğunda oldukça basit ve sade bir şey istediğini söylese de asla harekete geçmiyor mesela. Aynı insanlarla aynı yerde takılmaya devam edip farklı bir sonuç bekliyor. Ya da hiç olmayacak birini uzaktan seviyor vs. Yani kısacası iki tip de kaçıngan bağlanıyor bence. Bir uzaktan izleyip hayal kuranlar var bir de çok kişi deneyip hemen eleyenler. Sağlıklı ilişki için çok flört de hiç flört de şansı azaltıyor bence.

23 ekim 2022 10:25

9. bence sorun şu, dışarıdan ilişki aramıyor gözükmeniz. bu nedenle de kimsenin yaklaşmaması.

23 ekim 2022 11:14

10. Yanlis anlasilmak istemiyorum. Standartlari yuksek derken cok asiri yakisikli ya da cok zengin birini istoyolar demek istemedim. Yani istediginiz her sey olamaz bir insanda illaki gormezden gelmeniz gereken seyler oluyor demek istedim. Kadin ya da erkek farketmez. Gormezden gelebilenler iliski kuruyor (veya asik oluyor gozune perde iniyor ama bunun ihtimali az). Tabi ki kimseye tahammul etmek zorunda degilsiniz yalnizligi da secebilirsiniz..

Hic sosyal cevresi olmayanlar ayri tabi. Onlara cevre edin, insanlarla tanis gibi tavsiyelerde bulunulabilir.

23 ekim 2022 12:41