kız aşırı aşırı güzel değil mi sizce de?

seytana ruhumu satarim boyle olmak icin. (gizlinot: https://instagram.com/madelineaford?igshid=ymmymta2m2y=) bolumumuzde buna benzeyen bir kiz var herkes ilah gibi davranıyor

1. (link: https://instagram.com/madelineaford?igshid=YmMyMTA2M2Y= )

1 haziran 2022 23:01

2. Ay ne eziksin

1 haziran 2022 23:12

3. Bu tipe donumu bile satmam birsürü kadın varken buna mı bittin

1 haziran 2022 23:19

4. Bazilariniz niye bu kadar agresif ? Ciddi demiyodum seytan diye bise de yok ruh diye bise de yok sonucta lol girl next door vibeı veriyo ama kizilligi farklilik katiyor.

1 haziran 2022 23:22

5. Bu kıza bok atanlar herhalde hergün ne kızlar görüyor diyeceğim de. Bizim kızlar güzel vr bakımlı fakat genelinin yüzü güzel fizik de çok iyi olmuyorlar, fizikte iyi olanda yüzde Avrupa da bu ikisi oluyor ss nin attığı kızda olduğu gibi kiz baya güzel fiziği teni ayrıca cilleri vs değişik güzellikte bir kız begenmeyenlerin beğenilerini görelim siz kimleri beğeniyorsunuz? Dur ben söylüyorum kezban fahriye Evcen hahaaa :))

1 haziran 2022 23:33

6. Kızın yüzü acayip güzel değil ama çok güzel. Fiziği de gaaayeett güzel Sezar'ın hakkı Sezar'a. Gerçekten böyle fiziğe sahip olmak için ben de baya şey verirdim, buradaki süslülerin %99u da verirdi şimdi kendimizi kandırmayalım. %1 kısmı da zaten bu fiziktedir 😂

2 haziran 2022 00:20

7. Fiziği çok iyi ama yüzü gerçekten kötü. Yan profili biraz daha güzel biri gibiydi ama önden fotoğraflarını görünce güzel olmadığını anladım. Kızıl olduğu için farklı sadece ama yüzü kesinlikle güzel değil

2 haziran 2022 07:46

8. Benim için çok wow bir kız değil. herkesin dediği gibi yüz hatları o kadar da güzel değil ama genel tarz ve görünüm olarak ortalamanın üstünde bir kız. Ben değil ama bu kızıl saç beyaz ten kombini ile birlikte olabilmek için ruhunu satacak bir sürü erkek vardır.

2 haziran 2022 07:51

9. bense herkesin aksine fiziğini beğenmedim yüzünü beğendimm

2 haziran 2022 10:48

10. Susluleri monica, adriana limadan aşağı kesmiyor ya. Bir kadin allah seviyesinde değilse asla güzel olduğunu kabul etmiyorlar. Tamam uber bir sey degil ama guzel mi güzel işte. Bir kadın 7/10 ustüyse guzeldir.

2 haziran 2022 14:04