kız arkadaşımdan hoşlanıyor olabilir miyim?

yakın bir kız arkadaşım var ikimiz de biseksüeliz. birbirimize iltifat edip sevgili gibi konuşuruz bazen. sevgili gibi davranıyorduk öylesine ve bu benim hoşuma gitti sanırım. daha önce hiç bir kızdan hoşlanmadım o yüzden anlamıyorum ilgi mi hoşuma gitti, yoksa arkadaşımdan mı hoşlanıyorum. üzerimde birinden hoşlandığını anladığında oluşan huzursuzluk var imdat

1. Bilmediğim için soruyorum süslü. Hiçbir kızdan hoşlanmadıysan şu ana kadar biseksüel olduğunu nasıl farkettin?

14 mart 2021 18:15

2. Hoşlanmış da olabilirsiniz, ilgi hoşunuza gitmiş de olabilir.

Ben de biseksuelim ve Lezbiyen bir arkadaşım vardı. Hoşlanıyordum aslında ama sevgili olmak istemezdim asla, cinsel çekim vardı daha çok. Ayrıca ondan gördüğüm ilgi çok hoşuma giderdi çünkü genel olarak ilgi açlığım var :d biz de baya sevgili gibi takilirdik ama benim flörtum falan oluyordu mesela. Yani o durum eglenceli geldiği ve ilgi de bitmesin istediğim için bu şekilde devam ediyordum. O da aynı şekilde sevgili olmak istemezdi diye düşünüyorum ve beni bırakmak da istemiyordu. Hatta biz sürekli el ele tutusurduk ve bir keresinde " sevgilim olsa ne yaparim bilmiyorum, muhtemelen bir elimle senin diğeriyle onun elini tutarım" demişti jenznsnznsnsnsns yani böyle durumlar olabiliyor ama normal hoşlanma da olabilir. Kendi kendinize anlamaya çalışın bence.

14 mart 2021 18:17

3. genellikle kızları ve erkekleri cinsel olarak çekici buluyorum, erkeklerden duygusal olarak hoşlanıyorum süslü

14 mart 2021 18:19

4. sizinki gibi de olabiliriz anonim2, sanırım zamanla daha net anlarım

14 mart 2021 18:21

5. Teşekkürler süslü. Bence sürekli şakalaşmanızdan dolayı bu duruma alışmış ve içten içe ister duruma gelmiş olabilirsiniz. Bir şey hakkında çok konuşup şakasını yapınca ama sonradan gerçekliğe dönüldüğünde bazen insanı üzebiliyor, başıma geldi. Şaka yapılan şey gerçek oluyor çoğunlukla bence. Peki ilk bu şakalaşmayı kim başlattı süslü? Eğer o başlattıysa belki de bir şeylerin yolunu yapmak istedi baştan? Fikir yürüttüm.

14 mart 2021 18:24

6. olabilir anonim1, ben de yaşadım şakanın gerçeğe dönüşmesini. onunla diğer arkadaşımla olandan daha farklı bir ilişkim var. uzun zamandır oluyordu bu şakalaşmalar ama el ele tutuşarak gezmeye başlayınca değişti biraz. o başlattı tutuşmayı ama ne niyetle yaptı bilmiyorum tabi.

14 mart 2021 18:37

7. biliyorum anonim4, ama ilk defa böyle bir şey yaşadığım için kafam karışık :/

14 mart 2021 18:50