27 yaşındayım, 20 yaşındaki biriyle ilişki yaşamayı hayal bile edemiyorum. Bence sağlıklı bir ilişki olamaz. Yaşı büyük tarafın manipüle etme ihtimali yüksek
bu yaş grubundayım ve 27 yaşındakı erkeğın 20 yaşındakı kıza yazma sebebı malesef bıraz moron olması. düzenını falan pek kuramamıs ve kendı yasıtı kadınları tavlayamıyo oluşu.
çevremde kendınden küçük kızlara yönelen bütün erkekler böyle dıyebılırım. 20 yaşındakını etkılemek kolay oluyo. çünkü 20-27 arası gerçekten çok fark var hayat anlamında.
27 yaşlı değil ama 20 çok genç süslü tam olarak o yüzden olmaz. Benden bir yaş büyük olacak yani kadın ama 27 yaşındaki biri? Benim o yaşta öğretmenim oluyor yeri geldiğinde. O yüzdennn hayır. Biri daha mezun bile olamamış biri hayatını oturtmuş. Büyük olan diğerine çömez gözüyle bakar kesinlikle. O bilmez ben bilirim havalarına da girebilir. Tehlikeye girilmemesini öneririm.
Kızlar sizden büyük adamlar ilginizi çekiyor olabilir. Çoğumuz geçmiştir o dönemden. Yapmayın etmeyin. 3-4 yas o aralikta biraz sorun olabilirken 7 fazla.
Genelde erkekler yasitlari evlilik,çocuk istedigi için genç kızlara dadanıyorlar. Gençliğin isiltisi tabiki etkili ama bu sebep çok daha geçerli. Çok istiyorsaniz iliski yasayin ama dertlerinin cinsellik olduğunu unutmayın. Daha düzgün adamlari aramak icin de bir gözünüzü açık tutun. Cevrenize cok göstermeyin,sosyal medyada paylasmayin. Bir dost...
Yani gençliğinizi bu tiplerle heba etmeyin. Siz 25-26 oldugunuzda iliskiyi bitirip tekrar 20den aramaya basladiklarinda uzulmeyin. Eglenin geçin uzatmayin
27 yaşında moron olduğu için 20 yaşındakini etkilemeye çalışıyor olabilir ama 20 yaşındakinin etkilenmesi için onun da moron olması lazım.
-27 yaş mı? o 27 yıl sonra doğacak, o zaman sen 47 yaşında olacaksın. püüüüü sapık rezil karı
27 yaşında olup da 20 yaş kadınlara takılan erkekler hakikaten gerizekalı oluyorlar genelde. Kendi yaşıtları t.şak geçiyor ciddiye almıyor veya sağlam ilişkileri yürütecek kadar olgun olmuyorlar. Yaşça küçük, öğrenci kızları düşük çabayla etkilemeye çalışıyorlar. Konuşacak konuları bile olmuyor. Yeme içme s.çma kafeden kafeye boş bir ilişki oluyor. Bir baltaya sap olamamış oluyorlar genelde. Bizzat şahit oldum