kızlar adetim 3 gün geçti. test yaptığımda negatif çıktı ama 2 saat sonra yaptığımda silik ikinci çizgi vardı. sizce olabilir mi?

1. Yanlış yazmışım streste. 2 saat sonra baktığımda silikti.

9 eylül 2019 22:44

2. aynı teste mi 2 saat sonra baktınız yoksa 2 saat sonra yeniden test mi yaptınız? ikisinin cevabı çooook farklı çünkü

9 eylül 2019 22:46

3. Silik de olsa 2. Çizgi çıkınca pozitif sonuç deyolla. Benim de silikti ve hamileydim :(

9 eylül 2019 22:46

4. 2 saat sonraki geçersiz.

9 eylül 2019 22:49

5. Anonim 2 yapma nolur ya :( olmasın çünkü lütfen öyle bi şey.

9 eylül 2019 22:51

6. Hamilelik testlerinde bildiğim kadarıyla yarım saatten sonrası geçersiz sayılıyor,siz garantiye almak için sabah ilk idrarınızla bir test daha yapın gerekirse kan testiyle kesin sonucu öğrenirsiniz.

9 eylül 2019 22:53

7. Yani olsaydı hemen çıkması gerekirdi di mi arkadaşlar. Saatler sonra silik olmazdı değil mi

9 eylül 2019 22:56

8. Silik cizgi pozitiftir suslum ama 2saat sonraki sonuc gecersizdir. Benim yaptigim testlerde 10dk'dan sonra gecersiz yaziyordu mesela. Buharlasma cizgisi oluyormus belli bi zaman gecince. Yani negatif. Ama sen garanti olsun istiyorsan sabahki ilk idrarinla yeniden yapabilirsin yada kan testi yaptirabilirsin

9 eylül 2019 22:56

9. Süslü telaş etme sabah ilk idrarla bi daha bak ya.

(link: https://www.bulenttiras.com/gebelik-testinde-silik-cizgi-ne-anlama-gelir Bak ) şimdi okudum, yukarda da demişler aynı teste geç bakınca sağlıklı sonuç vermiyomuş.

9 eylül 2019 22:56

10. Gün içindeki 2.idrarımdı. Testi yaptıktan sonraki 3-4 dakika hiçbir çizgi yoktu. Çöpe attım gitti. 2-3 saat sonra içime şüphe düştü gidip baktım silikti. Korkudan vallahi kurdeşen döküyorum

9 eylül 2019 23:00