kızlar alexander mcqueen sneakerler? ?

kızlar alexander mcqueen oversized sneakerları uzun zamandır beğeniyorum, sizin fikrinizi almak istedim sizce güzel mi ve parasına değer mi? benim almak istediğim renk şu: (link: https://www.beymen.com/p_alexander-mcqueen-oversized-beyaz-pudra-kadin-deri-sneaker_587668?gclid=cjwkeajw__fnbrcnpvh8iqy4xl4sjac4xerpz0bomj1kyhlkxlaukys587ftm0ac17zczk_co8tfyhoczhtw_wcb&gclsrc=aw.ds ) bu arada yurtdışından getirteceğim alırsam eğer yani 3000-3200 gibi bir rakam olacak fiyatı

1. ben hiç hiç beğenmiyorum. yunusların kafa bölgesine benziyor arka tarafı. sırf marka olduğu için bu kadar beğenildiğini düşünüyorum, çarşılarda esnafta satılsa kimse beğenmezdi.

10 haziran 2019 19:36

2. Süslü bence de aşırı çirkin sahtesi de o kadar çok ki daha güzel beyaz sneaker bulursun eminim :(

10 haziran 2019 19:39

3. süslüm başta ben de beğenmeyenlerdendim. kırmızısını aldım. şimdi ikincisini almayı düşünüyorum. banko ayakkabı her şeye uyuyor. Şu an oversize sneakerlar moda ama bu ayakkabının ugly shoes akımına uyduğunu düşünmüyorum. Ayakları büyük gösteriyor evet eksisi bu olabilir. Çok güzel gösteriyor bacakları ayrıca.

10 haziran 2019 20:06

4. Açıkçası ben çok şık buluyorum, ancak seçtiğiniz renk konuusnda emin olamadım. Sahteleri konusunda da endişelenmeyin bence çünkü hiçbir şekilde tıpatıp aynısını yapamadıklarını düşünüyorum; sahte oldukları belli oluyor. güle güle giyin, her kıyafetin altına olur.

10 haziran 2019 20:31

5. Ben de çok beğeniyorum alın bence. Spor ayakkabıyım diye bağırmayan şık, her kıyafetin altına olabilecek bir ayakkabı.

10 haziran 2019 20:55

6. Bir spor ayakkabıya bu kadar para gereksiz bence. Bir de bu bildiğiniz bana teendyol bambinin spor ayakkabısı gibi geldi. O kadar çok çakması var ki orjinal gibi gelmiyor artık. Çok paranız varsa tabi size kalmışta

10 haziran 2019 21:38

7. ben cok begeniyorum param olsa alirdim ama yok :) o yuzden uygun fiyatlilarina bakiyorum

10 haziran 2019 21:59

8. 36/37 numara ayakların yoksa alma yürümek bir işkence. palet gibi. aldım hemen hevesle zorluda alışveriş yaparken giydim 1 saat dayanamayıp hemen iade ettim. alma

10 haziran 2019 23:20

9. 4 sene önce falan markasını bilmezken de çok beğeniyordum hala çok beğeniyorum. param olsa acımaz alırdım.

10 haziran 2019 23:39

10. süslü aldın mı? ben de çok istiyorum bu ara almayı, beymene bakacağım indirime girmiş biraz :)

13 eylül 2019 10:09