kızlar aranızda hiç dossha’dan alışveriş yapan oldu mu?

modellerden birini çok beğendim ama fiyatlar tuzlu geldi eğer kalitesine değerse almak istiyorum. alıp kullanan oldu mı hiç

1. Lütfen influencer markalarından bir şey almayın. Gerek yok.

31 ocak 2025 18:55

2. ne alırsan al kargo bile ücretsiz değil. ama modeli sevmiştim ya inf markası olduğunu bilmiyordum.

31 ocak 2025 18:59

3. süslü insta keşfetimde bir kızın videosunda görmüştüm. mürdüm rengi olan takımı güzeldi ama üçlü set 3500₺ tutuyor resmen. markayı bilmediğim için o kadar birden vermek istemedim.

31 ocak 2025 19:07

4. Bence o fiyata çok daha kaliteli daha özgün modeller bulunur spor salonunda bir kızda gördüm sadece  çok beğenmedim açıkçası. Ben öylrmspor salonunda giydiğim şeylere aşırı takık biri değilim ama böyle konularda daha kurumsal bilindik ve karşımda muhattap bulabileceğim yerlerden alışveriş yapmayı tercih ederim. Siz söyleyince fiyatlara baktım adla değeceğini düşünmüyorum bu ürünlere üstelik kargo olayı vs. Para hiç kolay kazanılmıyor

31 ocak 2025 19:10

5. tiktokta bi kadin taytini inceledi. ic gosteriyor kumas kalitesini de begenmedim bu para etmez falan dedi

31 ocak 2025 19:13

6. teşekkür ederim süslüler en iyisi almamak sonra iade ve kargo sorunları yaşamak istemiyorum. yerli markalarda hala çok iyi bir seçenek yok gibi biz oyshodan devam

31 ocak 2025 19:18

7. arkadaşıma hediye almıştım bu poposu büzgülü model olan taytlardan. Ben beğenmedim kumaşı falan hoşuma gitmedi, onda güzel durdu zaten taş gibi vücudu var. Oysho devam açıkçası, bu paraya değmez.

31 ocak 2025 20:01