kızlar biliyorsunuz ki vakko cantalar cok popüler su sıralar?

orijinalini alabilecek durumum aslında var ama kendimi biraz kasarsam, öyle cok sahte ürün kullanan biri de değilim ama hosuma gidiyor ve replikasını almak istiyorum , kızlar bildiğiniz güvenilir bir insta butiği vs var mı bu cantaların max 200 tlye replikasını satan? veya alan.simdiden tikişürler:)

1. Ay ben bilmiyorum hangi modeller popi?

3 haziran 2018 18:09

2. Bence hiç popüler değil ya. Lv çanta almaya parası yetmemişte bunu almış gibi geliyor monogram desenlileri.

3 haziran 2018 18:18

3. İkinci el sitelerine bakın bence o fiyata orjinal alırsınız,sırt çantası gibi olan modeli diyorsunuz sanırım. Modacruz,gardrops oralarda bulabilirsiniz

3 haziran 2018 19:10

4. monogram desenlilerde gerçekten de lv almaya parası yetmemiş de bunu almış gibi görünüyor. 2. anonime katılıyorum. ben de zincirli omuz çantasını çok beğeniyorum şu arada indirimde ama sırf monogram desen diye almıyorum

3 haziran 2018 19:31

5. (link: https://shop.vakko.com/tr/el-cantasi-868012797147 Bu çanta kızlar ) böyle klasik ve bir canta istiyorum Nasım bulabilirim

3 haziran 2018 20:15

6. Model olarak da popüler değil ki. 2009 da Burberry olanını bihter ziyagil taktı. Sonra da azalarak bitti. Yani bitmese de kimse onun gibi taşıyamadı işte. .d

3 haziran 2018 22:09

7. Gerçekten lv almaya paramız yetmiyor olmasın sakın? Sanki çok sıradan bir marka, sanki Türkiye’nin her avmsinde satılan bir marka gibi konuşuyorsunuz? Hayır sanki 300-500tllik bir çantadan bahsediyorsunuz da para yetmiyor diye 50 liraya Vakko tercih ediliyor gibi?

3 haziran 2018 22:22

8. Arkadasım size popüler mi değil mi diye sormadım veyahut lv almaya param yetmemis de nasıl durur bu diye sormadım, replikası var mı bilen var mı diye sordum.bunu alamayacak durumum da yok demedim en basında evet istesem alırım ama bin lirayı vermem gereksiz kasmam dedim.gercekten kolunuzdaki cantaları cok merak ediyorum sahiden bu cantanın orijinalini dahi kullanabiliyor musunuz diye, varsa durumunuz buyrun vakkonun da lv monogramların da 10 15 bin liralık orijinallerini siz alın.sonra aldık diye buraya görseli atın.vakko almaya paranız yetmiyot bıdı bıdısı yapan herkesin inditex indirimi kovaladığına öyle eminim ki...

3 haziran 2018 22:55

9. (yazar: Felice) soru hakkında fikriniz yoksa zikriniz de olmasın.

3 haziran 2018 23:52

10. Suslucum ben Ankara’da yaşıyorum. Çankaya Nişantaşı pazarında gordum bunlardan ama siyah olanını ve fiyatı 360-380 gibi bir şeydi. Ama size sunu küçük bir Önerim var. Ben istesem ben de belki alabilirim ama sıfırına o kadar para vermek istemediğim için dolap hesabından siyahını ve küçük olanını aldım. Aşırı memnunum her şeyle olan bir çanta. Benim aldıgım cok az hasarlı gibiydi alırken fotolardan belli değildi ama oyle kullanılamayacak gibi de değildi. Oneririm size.

Diğer konuya gelirsek Lv çakması gibi duruyor mu bilmem hiç oyle dusunmemiştim ama vakko vakkodur bence uzun yıllar da kullanırsınız. :)

4 haziran 2018 00:14