kızlar, bu 'tester parfüm' diye sattıkları şeyler orijinal parfüm değil, değil mi?

bazı popüler instagram sayfaları bile "ayhh bakın, harika bir sayfa buldum, tester parfüm satıyorlar hem de çok uygun fiyatlı. kesinlikle öneriyorummmm" diye bu tür satıcıların reklamını yapıyor. merakımdan satıcının sayfasına girdim, şişeler orijinal tasarımların neredeyse birebir aynısı. orijinal olamaz bu parfümler, değil mi?

1. süslü değil bence denemedim fakat eski orijinal parfüm kutularına dolum yaptıklarını düşünüyorum nedenim de şu: orijinallik kontrol edilen bir site vardı unuttum fakat barkodu yazdığımda hepsi orijinal çıkıyor ama üretim tarihleri resmen milattan önce. zaten dürüst yapılmış yorumlarda da sahte olduğu yazılmış çokça.

10 kasım 2020 00:17

2. aynı kutudan yapıp içine benzer koku koyuyorlardır. misal meraktan geçen bir gardrops hesabından CHLOE Signature aldım. her şey aynı kutu bakımından fakat esansı çoğaltmak için içine alkolü basmışlar. öyle bir kokuyordu ki erkek parfümü sandım. alkol kokusu gidince hafif andırdı orjinalini ama orijinal değil tabii ki

10 kasım 2020 00:24

3. Zaten Instagram hesaplarının övmesinden anlamalıydım. 🤭 orijinal ürün satanlar instabio'sunda '%100 orijinaldir' diye yazıyorlar sanırım.

Sahte içkiden ölen var; biz de sahte parfümden kör olmayalım.

10 kasım 2020 00:29

4. bence sahte almaktansa bütçeye göre almak daha mantıklı. kıyafete sıkıyorsan neyse de cildine sıkmak alerji yapabilir sonuçta. içine ne koydukları belli değil bir şey olma durumunda şikayet etsen bir sonuç alamazsın da. merdiven altı üretim sonuçta hepsi. misal parfüme 600 veremem ama çakmasını alayım demek yerine muadilini bulur onu alırdım ben

10 kasım 2020 00:46

5. İnstagramdan kesinlikle alınmaz. Fişli faturalı ambalajlı sahte ürün satıyorlar. Bence almayın o an cebinizde ne kadar varsa gidin güvenilir yerden alın. Bu sahte parfümler gerçekten solunum yolu sıkıntıları, cilt döküntüleri artı takılarınıza kıyafetlerinize bile zarar verebilir. Alkol çok masum bir madde değil saçınızı da kurutur. Almayın aldırmayın.

10 kasım 2020 02:11

6. Tester parfüm satılamaz, bir piyasada orijinal parfümden daha fazla tester zaten olamaz,hiçbiri orijinal değil, dutyfreede bile bir kere kazıklandım, hatta İstanbul dışhatların tümü sahte parfüm, orijinal parfüm sadece sephora ve beymende var türkiyede inan başka bir yerde yok, sahtecilerin ilk yaptıkları iş barkod ve batchkod yapmak zaten, nereye bakarsanız bakın orijinal yazacak zaten, adamlar nitelikli dolandırıcı..

10 kasım 2020 09:30

7. Zaten asla almam böyle bir şeyi de, iyice emin oldum artık. İnsanlar şaşırmış olmalı, hadi satanların motivasyonu para, peki bunu takipçilerine öneren Instagram sayfalarına ne demeli? Resmen gıcık oldum süslüler. Bayıla bayıla anlatıyorlar bir de. "Tester parfüm, aşırı kalıcı" ya da "bütçeye uygun, herkes alabilir" diyorlar. Yazık, çok yazık.

10 kasım 2020 10:17

8. Instagram sayfalarinin onerdigi hicbi seye inanmam. Parayla tanitiyolar hicbiri de kullanmiyodur eminim. Bu arada dutyfreede sahte satildigina inanmiyorum ben ya resmi kanaldan ithal ediliyor sonucta. Ama atu dutyfree yazan euro fiyat etiketli parfumler var bu gardropsta falan. Onlar sahte gercekten. Ustunde hologramli original yaziyo bazisinda onlar da sahte

10 kasım 2020 21:04

9. Ben de öyle olduğunu düşünmüyorum duty Free'lerin. Bir arkadaşım var havalimanında çalışan. Eskiden daha uygun fiyatlı iken parfümler, oradan alıyordu hep parfümlerini. Sahte satamazlar ki mantıken. Faturalı falan çünkü parfümler. Bir de markalar zaten haberdardır bu tür satış yerlerinden.

10 kasım 2020 23:29