kızlar daha demin sinem ünsal bataklığına düştüm de?bişey sormak istiyorum. daha çok düşüncelerinizi merak ediyorum?

öncelikle kız güzel mi çirkin mi kaosuna sokmak istemiyorum burayı. diziyi de bir bölüm bile izlemedim. kızı merak etme sebebim insagram kısa videolara düşen şu kırmızı elbiseli dans sahnesi. ben allah var kızı çok beğendim bence çok güzel. neyse esas merak ettiğim size de zaten bu insanlar güzel olmak için sevilmek için beğenilmek için dünyaya gelmiş gibi gelmiyor mu bazen? yani olayın dini boyutunda değilim allah öyle yaratmış kafası gibi bişey değil bu. yani kızı görünce direkt şey geçiyo mesela içimden yani e şimdi sen dururken bu kız mı çalışsın kpss ye ya da sen varken bu mu mağazada markette fabrikada çalışsın diye geçirdim. sanki benim genetiğim işçi arı bu kızcağız ve bunun gibi bazı insanşlar kraliçe arı olarak gelmiş başka türlüsü zaten olmazmış gibi geliyor.siz ne düşünüyorsunuz bu konuda.

1. burada gördüğüm en saçma soru bu olabilir ya. bir kere çok dağınık, ikincisi gerçekten saçma kusura bakmayın

20 aralık 2019 15:25

2. sorry anonim 1 dünyayı kurtarmak için kullandığın zamanını çaldık:) naffet bizi :)

20 aralık 2019 15:35

3. Birbirinden farklı 3-4 konuyu nasıl harmanlayabildiniz? Tam anlamıyla anlamadığım  için yardımcı olamayacağım

20 aralık 2019 15:49

4. anonim 1 +

20 aralık 2019 16:43

5. anonim 1 +

20 aralık 2019 16:48

6. öncelikle kendinizi bu kadar yermeniz yanlış, ikincisi insanların fiziksel özelliklerine göre mesleklere ayiramayiz, tabi mankenlik vs. bunlar ayrı bi sektor. kız güzel bence ama bu kpssye calismak falan ne alaka anlamadım. oyuncu olmak istemeseydi ya da oyuncu olmasaydı o da siz gibi ben gibi ders çalışıyor olurdu. son olarak guzellik- yakışıklılık ilk izlenimde işe alımda ya da insanlarla iletişimde + bir şey bu da yadsınamaz maalesef.

20 aralık 2019 18:57