kızlar deniz girerken mayo bikini giymeyenler şort gibi olup haşema gibi olmayan görece daha kapalı parçaları nerden alıyorsunuz  ?

marka model önerir misiniz

1. Ay ne acayip sormuşum. işte denize girerken biraz daha kapalı olup haşema kadar da kapalı olmayan kıyafetleri nerden alıyorsunuz?

4 haziran 2020 19:41

2. Deniz şortları var annem onlarla giriyor.

4 haziran 2020 19:45

3. soruna link atmak isterdim ama o kadar saçma bir şekilde pahalı ki şok oldum. trendyolda en ucuz 40 50 lira minicik tayt şortlar şaka gibi ya. iç çamaşırcıdan dalgıç kumaş dedikleri taytlardan alıyorum. mini tayt / voleybolcu taytı vs. sorarak alabilirsiniz. en iyi oralarda bulunuyor bunlar.

(link: https://static.nike.com/a/images/c_limit,w_318,f_auto/t_product_v1/i1-bfcb4c5d-89eb-43a7-a831-65f0ff5bcba4/pro-8-900-şortu-LRHmR9.jpg bunlara benziyor aldıklarım)

4 haziran 2020 19:51

4. sadece bu linktekinden daha kısa boyu ve bel kısmı

4 haziran 2020 19:54

5. Süslü ben de deniz şortu giyiyorum.

4 haziran 2020 20:01

6. ben ya netten alıyorum ya da yerel yerlerden. Bu sporcu mayoları var bütün şortu var kendinden, kolları da kalın askılı ama üst kısmı tişört gibi olanlar da var.

geçen sene 80 liraya mı ne almıştım yerel Bi yerden. trendyolda da olabilir.

4 haziran 2020 20:02

7. süslü ben (link: https://www.decathlon.com.tr/vega-bikini-alti--id_8361200.html bunu) ve yine bunun bikini üstünü alarak güzel bir takım yaptım. benim üst bacağım çok kalın ve mayo bikini fazla açık geliyor o kısım için, pek hoşlanmıyorum. bunu biraz büyük beden alırsanız çok da yapışmayıp bol duruyor ben çok beğendim. biraz kısa ama bence ideal, istersen daha diz üstünde olan bu model bir şort da bakabilirsin. ben bunu scuba diving yaparken de kullandım asıl onun için almıştım hiçbir bikinim olmuyordu çünkü bu tam sportif ve hareket özgürlüğü de var.

4 haziran 2020 20:25

8. Deniz şortu alın süslü her yerde var Penti dahil. Üstüne de tankini üst alabilirsiniz kombin yaparsınız

4 haziran 2020 20:30

9. ben lcw den etekli mayo almıştım onu giyiyorum

4 haziran 2020 20:38

10. Deniz şortu giyiyorum ama decathlonun (link: https://www.decathlon.com.tr/heva-mayo-id_8512551.html?LGWCODE=2463835;119903;6841&gclid=EAIaIQobChMI-cjj69no6QIVj-vtCh0ByweOEAQYIyABEgIr1_D_BwE ) şöyle mayosu ya da etekli mayolar da tercih edilebilir. Deniz şortu pentide lcw'deyaz sezonunda bir sürü seçenek bulabilirsiniz

4 haziran 2020 20:44