kızlar en garip mastürbasyon fantazileriniz neler ?

kurgularınızı soruyorum daha çok. yani ben bazen öyle senaryolar kuruyorum ki kafamda ve öyle garip şeylerden tahrik oluyorum ki, bir tek ben miyim merak ettim. garip fantazi senaryolarınızı yazmak isterseniz eğlenelim biraz :d

1. önce sen anlatmaya başla istersen dayı.

18 ocak 2021 01:19

2. Kız valla kadınım, burada herkes anlatır hep beraber eğleniriz gece gece diye düşünmüştüm :(

18 ocak 2021 01:21

3. ben de feridun abi bu aralar ortalarda yok diyordum. gelmiş.

18 ocak 2021 01:26

4. Tadınız kaçar anlatmiyim ben.

18 ocak 2021 01:26

5. Ne diyim kızlar haklısınız ya, bu şekilde avlanan çok erkek var :( ben en garip ve komik olanları paylaşır, eğleniriz diye düşünmüştüm :( öpüyorum hepinizi, iyi geceler

18 ocak 2021 01:29

6. Madem eğleniriz diye düşündün kendin yazsana önce

18 ocak 2021 01:29

7. Ay çok garip şeyler kuruyorum süslü o yüzden çekiniyorum yazmaya hahhshsbsb şöyle paylaşmak isteyen olursa cesaret bulur ben de yazarım demiştim

18 ocak 2021 01:32

8. Ben anlatırdım ama garip fantezim yok..

18 ocak 2021 01:37

9. Şeytanla seks yaptığımı düşünüyorum ve bana aşık olup tapmaya başladığını

18 ocak 2021 02:03

10. Hahaha şeytan olayı süpermiş. Dalga geçmeyecekseniz eğer, ben de böyle dizilerdeki falan gibi gizli önemli görevlerde yakalandığımı, sonra esir tutulurken başımda bekleyen, kaçmamam için göz kulak olan über yakışıklı kişiyi tahrik etmem üzerine seviştiğimizi düşünüyorum jajdndjdndn

18 ocak 2021 02:30