kızlar erkek çocuk için rüzgar barlas ismi nasıl sizce?

ben normalde tek bir isim olsun istiyorum ama eşim barlas ismini çok istiyor ben de pek beğenmedim barlas’ı. böyle olunca nasıl duruyor sizce? isim önerileriniz varsa da her fikre açığım şu an

1. Barlara sade daha iyi bence. Rüzgar bence biraz feminen bi isim

30 eylül 2023 13:02

2. Barlas böyle zenginlerin çocuğuna koyduğu yapmacık bi isim gibi geliyo ya zorlama gibi. Rüzgar çok güzel

30 eylül 2023 13:18

3. Komik bence

30 eylül 2023 13:31

4. Eşiniz barlas istediği için ve isim konusunda pnun da hakkı olduğundan bir şey demek doğru olmaz. Söylemesi, fonetiği falan biraz zorlama bir isim. Anlamını bilmiyorum, güzeldie herhalde.

Rüzgar ismi bence çok şahane. Büyüdüğünde kendi ismini ikisi içinden seçme hakkı da olur böylece. Biri daha geleneksel dururken diğeri daha günümüze uygun. Bence güzel düşünmüşsünüz süslüm.

Yurt dışına çıkmaktan bahsedilmiş falan. Milyon tane kendi türkçe ismiyle yurt dışında yaşayan insan var. Rüzgar demek ne kadar zor olabilir ya. Bu yurt dışı avrupa mı tek? Avrupai isim koyulan çocuk çinde yaşarsa ne olacak mesela? Manasız şeyler. Hali hazırda yurt dışında yaşasa kişi çocuğuna ona göre isim seçse neyse.

30 eylül 2023 14:55

5. Barlas çok kötü isim bence ya süslü:( rüzgar çok güzel.

Yurt dışında da ismimi telaffuz edecek zekası olmayan birini önemsemem, neleri telaffuz ediyoruz sonuçta. Bunu düşünmeyin bile

30 eylül 2023 16:39

6. bence tek güzeller, aklıma vasfiye ece gibi kombinler geliyor biraz da igdeki kedi videolarını çok izlememden kaynaklı olabilir tabi

30 eylül 2023 23:14

7. inanılmaz kötü bir isim sürekli dalga geçerdim

30 eylül 2023 23:25

8. Biraz kasıntı bir kombin olmuş bence ayrı ayrı fena isimler değiller aslında ikisi birlikte olmamış.

1 ekim 2023 00:20