kızlar eski sevgilime dayanamayıp mesaj attım onun cevabını yorumlar mısınız?

şimdi ben bi soru daha sormuştum belki hatırlayanlarınız vardır.sevgilim benle neden mesajlaşmıyor gibi bi soruydu.yüz yüzeyken iyi olduğumuzu ama görüşmediğimiz zamanlarda hiç yazmadığınj demiştim.5 gün önce ayrıldık.zaten buluşacaktık ekmişti aramıştım açmamıştı vs kendi de bitirmeye çalışıyordu bence.ben de ayrılık mesajı atmıştım o da kabul etmişti.sonrasında ergen gibi beni engelleyip engel kaldırmış instadan,çok zoruma gitti açıkçası kıytırık insanları bile takip ediyor hatta hesabı gizli bile değil,bunu yapmasına ne gerek vardı diye sinirim bozuldu.dün mesaj attım:nasıl takipten çıkartabiliyorsun beni ya bu yaptığın aşırı çocukça.biz seninle tartışmadık bile yazdım.o da gece mavi tik yapmıştı,yine emin olmuştum cevap vermeyeceğine .az önce cevap yazdı :belli bir sure gormek istemedim yada kafami mesgul etmek istemedim demekki .mesaj bu kadar ne demek istiyor yorumlar mısınız,cevap vermedim ben de

1. Ya iyi de sevmiyor ki yani bence beni.kafasını neden meşgul edeyim,paylaşım bile yapmamıştım girip bakmadıkça görmezdi bişey

14 haziran 2019 08:28

2. Yok bence ben takipten çıkmam diye düşündü ,benim de onu takip etmememi istedi.aman bir önceki süslüm haklısınız o beni asla umursamıyor ki ben niye hala umursuyorum.arkadaşlarımıza ayrıldığımızı bile söylememiş adımı bile anmıyormuş

14 haziran 2019 08:37

3. Ayrılmışsınız yormayın kafanızı.

14 haziran 2019 08:38

4. Süslü kalbini kırmak istemem ama adam daha ne yapsın sana bir şeyleri hissettirmek için. Ekmiş,mesajlarına cevap vermemiş, ayrılma teklifini hemen kabul etmiş, takipçi listesinden bile çıkarmış. En son ayıp olmasın diye geçiştirerek cevap vermiş. Seviyo olabilirsin ama bu kadar üstüne düşme ben olsam bu kadar üstüme düşülse inanılmaz soğurum. Kendi haline bıraksan özleyecek sevdiğini fark edecek belki ama adama nefes aldırmamışsın ki

14 haziran 2019 09:14

5. tamam süslüm çok haklısınız artık istediği kadar nefes alsın.numarasını da silip yoluma bakacağım

14 haziran 2019 09:39

6. Anonim 7 neresi ezikçe ki süslü,çocukça buldum hala öyle buluyorum söylemek istedim bunda eziklik yok

14 haziran 2019 10:16

7. Ben de bunu anlamıyorum. Eski flörtüm belki flört bile değildir iki kere görüştük görüşmeden bir hafta sonrası beni instagramdan engelledi. Sonra mesaj attı. Neden diye sorduğumda da instagtam kafayı yedi dedi(!). Sonrasında bana hep geceleri yazmaya başladı ben de bir kere görüştük diye tekrar görüşmek zorunda değiliz dedim. Beni wptan da sildi. Neden? Zoruna gitti çünkü. Peşinden koşacağımı falan sandı çünkü alışmış. Bırak silsin daha iyi. Silme nedeni sen değil olan şeyi hazmedememesi. Bize olan aşklarından değil yani süslü. Evet çocukça bence de. Şu an ben hiçbir şey yapmadım. Çünkü onu bekledi zaten. Neden beni sildin gibi bir soru bekledi. Boş işler yani. Yok say.

14 haziran 2019 10:38

8. Anonim8 ,çok teşekkürler süslü bana ezik diyen anonimden sonra cevabın rahatlattı.ben zaten bu cevap vermeme ,kafasına göre takılma durumlarına kıl oluyorum.artık kayıp olarak görmüyorum ve yazmak gibi bi hata yapmıycam bi daha.açıkçası barışma isteğimden dolayı yazmadım ki bu yaptığına öfkelendim,nefret ettiği salak insanları bile takip ediyor ,gayet olgun şekilde ayrıldığı eski sevgilisini çıkarıyor.ben açıkçası eski flörtlerimi bana küfretmediği aldatmadığı vs. sürece çıkartmıyorum takipten.biraz aşmak gerek bence böyle şeyleri,kankamı da unfollow etmiş ya salak

14 haziran 2019 10:51

9. Süslü sana şunu diyebilirim. Hiçbir şey yapma. Bırak çıkarsın bırak silsin sen sadece izle. Yok saymak budur. Bunu gerçekten yap. Takılma bunlara silsin engellesin geri eklesin yine silsin. Bunlar bir şey ifade etmiyor. Ayrıl ve arkasında dur bir daha asla iletişime geçme. Görmezden gel. Silme engelleme. Bunlar onu çıldırdır çok önemsiyorsa tabii:d sal gitsin ya. Soru açmaya bile gerek yok. Bitmiş gitmiş. Bu tür şeyler ifadesiiiiz

14 haziran 2019 10:54

10. anonim8 çok teşekkür ederim süslü,onu unutana kadar bu yazdıklarını okuycam hergün :d yok saydım gitti vallahi hiç tanımıyorum şuandan itibaren :)

14 haziran 2019 11:32