yeni
popüler
    sorular içinde ara
    yeni soru sor
    son sorular
    son cevaplar
    kategoriler
    • süslü
    • moda alışveriş
    • kuaför & güzellik merkezi
    • sağlık
    • spor
    • gönül işleri
    • aile arkadaş ilişkileri
    • cinsellik
    • eğitim & kariyer
    • seyahat
    • pet
    • sanat
    • bürokrasi
    • diğer
    7 yanıt
    • linki kopyala
    • şikayet et

    kızlar evlerinizde yerleri nasıl siliyosunuz?

    yerler parke ve hep silme izi oluyor. denemediğim şey kalmadı suyun içine koyduğum deterjanı da azalttım mopu çok fazla da sıktırdım suyu sıcak da kullandım ama yok yine iz yapıyor. düzgün mop da bulamıyorum. şu fix döndürmeli mop aldım olmadı, şu ince uzun olanlardan aldım olmadı. şimdi bi viledanın otomatik basmalı mopunu alayım diyorum. kullanan var mıdır, memnun musunuz? ayrıca siz ne kullanıyosunuz yerleri silerken memnunsanız söylerseniz bu süslünüzü çok mutlu edersiniz. yeminle bezdim ya bu yer silince iz kalmasından. ayrıca yerlerde kullanıp memnun kaldığınız temizleyicilerinizi de yazabilirsiniz.

    1. Markası vileda bile olmayan bir mop kullanıyoruz süslü. Dönerek sıkanlardan. Temizleyici olarak da ya genel temizleyici ya da yüzey temizleyici koyuyorum suya çok az. Hiçbir zaman parkelerde iz olmadı bence sorun parkenizde

    28 eylül 2021 15:41

    2. Anonim 1 ben de pronto parkeler için olanı kullanıyorum ama çok mu koyuyorum acaba arkasında 5 litreye 2 kapak diyor öyle koyuyorum ama fazla mı? 

    Anonim 2 süslü benim de öyle işte ama neden iz yapıyor ve cidden uzun süre döndürüyorum ıslak kalmasın diye. Artık parkelere suç bulcam zaten az kaldı. 

    28 eylül 2021 15:44

    3. ne kadar mantıklı bilmiyorum ama yerleri z şeklinde silince daha az iz kalıyor gibi geliyor bana. o ya da ileri geri şeklinde silince iz oluyor. bir de bingo istanbul yer temizleyici kullanıyorum. çok güzel.

    28 eylül 2021 16:13


    4. Rossman laminent silme mendilleri

    28 eylül 2021 17:03

    5. Ss bende aşırı dertliyim o konudan. Yerleri süpürüyorum siliyorum ama kuruyunca bi bakıyorum her yer silme izi dolu. Hangi çağda yaşıyoruz diyebilirsin ama ben çözümü eski usül yer silmede buldum valla. Suyun içine neyle silmek istiyorsam o ürünleri ekliyorum sonra bezle yerleri bi güzel eskiden babaannelerin yaptığı gibi dizlerimin üstünde siliyorum. Sadece o şekilde iz kalmıyor bende. Zor oluyor ama kötü gözükmüyor en azından. 

    28 eylül 2021 17:11

    6. Süslüm benim önerim sildikten sonra kurulamanız olacak. Nasıl elde yıkama yapınca bulaşıkları kuruladigimizda iz kalmiyorsa aynı mantık. Normal paspasiniz dışında bir de suya sokmadiğınız,mumkunse havlu türünde malzemeli başlığı olan bir paspasla üzerinden geçerek kurutursaniz işe yarayacağını düşünüyorum

    28 eylül 2021 20:17

    7. Ben dizlerimin üstünde eski usul silerim iz kalmıyor. Bide 6 litreye iki kapak çok fazla bir tane atın. Çok çok nemli bir bez olması gerekir. Terlik giyin bide . Önerim bunlar

    28 eylül 2021 21:16