kızlar kızlar kızlar!!! bu bir soru değil ama aranızdan bir süslüye teşekkür etmek için açıyorum ?

sorum ankara’da nerede abiye bulabilirim karum’a baktım bir tane bile yok minvalinde bir soruydu. bir süslü ilmio’yu önermiş armada’dakini ama bana kentpark daha kolay olduğu için oraya gittim. hem nişan abiyemi, hem de gelinliğimi oradan buldum ve ikisi de sanki üstüme dikilmiş gibi tadilatsız kusursuz oldu. gerçekten abiye bakacaksanız lütfen lütfen ilmio’yu es geçmeyin aradığınızı hakkıyla bulacağınıza eminim. o süslüye de buradan çok çok teşekkür ederim çünkü gezmediğim mağaza kalmamıştı gerçekten. abiye bulmaya dair umudumu tüketmiştim gerçekten. allah razı olsun süslüüüüü ❤️

1. Ne çok gerçekten demişim affedersiniz 😅

21 nisan 2021 21:29

2. ayy süslü sanırım o bendimm rica ederiiim :) ben de yakın zamanda nişan için elbise aradığımdan ben de bakacağım eminim çok güzel olacaksınız şimdiden hayırlı olsuun ☺️☺️

21 nisan 2021 21:33

3. Bize geçmedi.

21 nisan 2021 21:36

4. anonim2 sana hayranım çok teşekkür ederim tekrar eminim sen de taş gibi olacaksın sana da şimdiden hayırlı olsun'larımı iletiyorum <3 <3

21 nisan 2021 21:46

5. Saçma sapan troller olmadan burası harika bir yer gerçekten bu soruyla birlikte umutlarım yeniden yeşerdi<3 bazen ürün sorularında bile uzun uzun yazıp anlatıyoruz teşekkürü geçtim bir artı bile alamıyoruz :(

22 nisan 2021 15:09

6. kızlar sorunun linkini atar mısınız fikirlere ihtiyacım var da

22 nisan 2021 21:17

7. Sana kurban olurum a5 al benden de o kadar

22 nisan 2021 23:27

8. (link: https://www.suslusozluk.com/soru/ankara-k%C4%B1z%C4%B1lay-da-nerede-k%C4%B1sa-abiye-bulabilirim Link) süslü mobildeyim link atmayı becerebilmişimdir umarım eğer olmadıysa "ankara kızılay'da nerede abiye bulabilirim?" Diye arat sorular içinde. Ama 4 yanıt gelmiş dediğim gibi bence her şeyden önce ilmio'ya bak

22 nisan 2021 23:31

9. olmuş olmuş çok teşekkür ederim