kızlar kaşta kıl tekniği mi pudralama mı?

hangisi daha doğal görünüyor sizce?

1. Çok kararsızım süslü. Herkese aynı kaş modeli yapıyor çoğu yer ve bütün kadınlar birbirine benzemeye başladı. Pişman olur muyum kaygısı güdüyorum resmen..

5 ekim 2020 20:11

2. Etrafimda kil teknigi yaptiran kim varsa 2 yila camurlasip kalinlasti o cizgiler, kasper zaten bi garip blok gibi oluyo. ki phi brows egitimli yerlere yaptirmislardi. Pudralamayi bilmiyorum.

5 ekim 2020 20:12

3. 2 yıl kadar dayanıyor mu ki süslüm? Ben en fazla 1-1,5 sene diye duydum..

5 ekim 2020 20:15

4. Kıl tekniği. Ben ucu tırmık gibi olan kalemleri kullaniyorum doğal duruyo. Öyle suyla, elin gitmesiyle de çıkmıyor hemen baya yüzümü jullie fırçayla yıkayınca çıkıyor.

5 ekim 2020 20:50

5. A1 cahilligin ortaya cikti yahu, o da kozmetik dovme zaten? Literaturde kalici makyaj diye bir sey yok, kozmetik amacli dovme var. Kanser hastalarina yapilan meme ucu kas vs de buna dahil. Yaparken kullanilan alet de dovme aleti. Farkli bir sey degil. Camurlasma olayi cilt tipi, kalinligi, yas, onceki islemler, varsa kullanilan ilaclar, gunes gormeye gore degisen bir sey. Ve evet max 1 yilda tekrar gitmeniz gerekir, silinme diye bir sey yok, pigment cilt katmanlari arasinda hareket ediyor sadece. Kendi kafasina gore akip buharlasmiyor . cunku bizim cildimiz cogunlugu sudan olusan bir kanvas, normal bir kagit gibi duz tek cesit malzeme degil yani. Suratiniza kalici bir sey yaptirirken lutfen duzgun arastirin ya. Burada tecrube sorulur ona ok de bir suru cahil neden bahsettigini bilmeyen tip var, instagramdan artist bulun, gidin gorusun, artistten oncesi, iyilesme sonrasi, mumkunse 1 yil sonrasi fotosu isteyin, boya markasini ogrenip adini Googleda alerji yapar mi arastirin, salon lisansli urun kullaniyor mu ona bakin (aliexpressten boya alip dovme yapan insan gordu bu gozler, makineyi de 1000tlden aciyor) ucuza kacmayin, sadece yerli egitim almis birine asla ve asla yaptirmayin.

*ps hand poke dovme sanatcisi.

5 ekim 2020 22:42

6. Süslü dediğin kişilere bakacağım mutlaka. Araştırma içerisindeyim tek tek inceliyorum bir de böyle şeylere tak diye karar veremiyorum. Doğallık en önceliğim..

5 ekim 2020 22:43

7. 2 yila Camurlasma olayi da su. Eski islemin uzerine yenisini yaparken orada tekrar yara dokusu olustugu icin kan dolasimi etkileniyor. yeni yeni olusan kilcallar eski pigmenti hareketlendiriyor ve kalinli inceli boyama kas telli evlere senlik bir suratla kaliyorsunuz.

5 ekim 2020 22:47