kızlar kaynanaya doğum gününde ne alınır, fikrinize ihtiyacım var?

3 ekim doğum günü. 1 senedir nişanlıyım bu arada. kahve fincanı almak saçma mı? ya da havlu takımı vs.?

1. Bence saçma çünkü kahve fincanı mutfak, havlu takımı banyo ürünü. Ev hediyesi gibi. Ne bileyim ben olsam tarzına uygun bir bluz bir parfüm vs bir şey alirdim

22 eylül 2022 22:40

2. Terazi burcu pahalı veya havalı bise almak gerekir turuncu sari gibi parlak renkleri seviyorlar genelde

22 eylül 2022 23:13

3. Ben gümüş kolye, bluz, pantolon, kahve makinasi almıştım. Çanta cuzdan da olabilir suslu senin dediklerin basit kalabilir ama butcen ne bilemiyorum.

22 eylül 2022 23:19

4. Süslüler bütçem çok yüksek değil çünkü düğün arifesindeyim:( ama 300-400e kadar çıkabilirim. Bluz bakayim o halde. Bu arada evet terazi burcu ama genelde spor takiliyor :/

22 eylül 2022 23:32

5. Nisanliniz annesine desin ki anne sana nişanlımla birlikte hediye almak istiyoruz ne istersin diye sorsun.

İstediği şeyi ikiniz birlikte alıp ikinizin hediyesi olarak verin. Sizin örnek verdiğiniz örnekler selenice nin de bahsettiği gibi ev hediyesidir. Havlu mu alınır Yani insana hediye olarak.(gizlinot: İnşallah nisanliniz bu 1 senede sizin annenize güzel bir hediye almıştır.)

22 eylül 2022 23:35

6. Bir teraziye havlu alsanız bozulur yani yaşı kaç olursa olsun bozulur. Kişisel özel gününde neden ev eşyası alınsın ki ne mana? Şık gümüş bir bileklik veya küpe alabilirsiniz en basiti.

22 eylül 2022 23:54

7. aşko yalakalık için hediye alma evlenince kadını sallamayacaksın zaten. evlenmeden önce yalandan göz boyama bence kendini yorma

23 eylül 2022 02:45

8. Nişanlıylen bir şey almak gerekir mi? Bence hayır.

Ama illa alacaksanız bireysel almayın. Erkek arkadaşınız ile ortak alıp beraber verin. Zaten evlendikten sonra da ortak alacaksınız.

+ Evlenecek yaşta oğlu olan birine ev hediyesi almayın zaten onlarca vardır.

23 eylül 2022 11:04

9. Şimdiden alıştırma her sene her özel günde bekler