kızlar kedim haşlanmış mısır için iki ayak üstünde koşuyor bayılıyor yemeye sizce zararlı mı?

1. ara sira vermende hicbir sikinti yok süslü, zira bircok kuru mamada da tahil bulunuyor. Sen sadece sürekli verme yeter:)

9 ağustos 2019 13:00

2. Allahım şu muhalefet tayfadan bizleri uzak tut. Sanane kardeşim ister google a yazarım ister buraya yazarım keyfimin kahyası mısın anonim 1. Belki mısır yemeyi çok seven bi kedisi olan süslü daha vardır?

9 ağustos 2019 13:05

3. az önce mısır yiyordum. baktım sinsi sinsi gelmiş öbür taraftan dişlemeye çalışıyor. arada iki üç diş veriyorum ben.

9 ağustos 2019 14:14

4. Oooooy seni yerim aşkitooom <3 ben mısırdan biraz korkuyorum açıkçası kabuğu boğazına yapışır falan. Bizim oğluş mesela haşlanmış nohut hastası, onu da haşlayıp kabuğundan çıkarıp veriyorum. Bayıla bayıla yiyor. Kabuğu dışında bir zarar geleceğini düşünmüyorum

9 ağustos 2019 14:28

5. geçen gün ben de evde mısır yerken bitmiş koçanı tabağa koymuştum, kedim gelip kokladı ve tabakta kalan azıcık suyu yalamaya başladı. elinden zor aldım. koçanı yere düşürdü ve koçanın değdiği yerleri yaladı. seviyorlar sanırım ama 1 kere tatmış oldu sadece.

9 ağustos 2019 16:10

6. Bizimkisi fena halde yemek istiyor şöyle ki ocağa koyuyorum haşkanırken bi mısırda kokusu yayılıyor ya işte o kokuyu alınca miyav miyav sürekli miyavlyor mutfak tezgahına çıkıp orda bekliyor zor çıkarıyorum mutfaktan

9 ağustos 2019 20:19

7. hahaha ayy yerim ya <3 hadi nerde kaldı mısırlar diyor herhalde jsgdjf

9 ağustos 2019 20:32

8. Nasıl güzel biseydir o ya iki ayak üstünde koşusunu hayal ettim de allahım yerim onu ben <3 bence zararlı olabilir süslü dikkat et derim

10 ağustos 2019 00:35