kızlar lens gözüme yapışmıyo sinirim çok bozuldu?

dün purevision2 lens ve optifree solüsyon aldım. 1 saat 30 dklik uğraştan sonra anca yapabildim çünkü lens gözüme yapışmıyor???? hicbi yerine degdirmiyorum lensi ama gözüme değil elime yapisiyo. normal mi bu? nasıl parmağıma yapismamasini saglayabilirim? valla çok sinirim bozuldu

1. Eliniz kuru olmasın yani lensi tutmadan önce lens suyuyla parmağınızı ıslatın. Olmuyorsa takış pozisyonunuz yanlış olabilir

14 eylül 2019 15:10

2. Lensi solüsyonlayın iyice ve takmadan önce parmağınızda uygun pozisyonda olup olmadığını kontrol edin.İlk defa lens kullanıyorsanız normaldir zamanla alışırsınız.

14 eylül 2019 15:13

3. Göz çapınızı yanlış mı aldınız ? Daha önce lens kullanıyor muydunuz ? Benim lensim aylık ve mesela 30 güne  yaklaştığında batma kaşınma kızarma gibi sorunlar yaşıyorum ve yenisine geçiyorum.

Ama sizin yeni ilk açılmada böyle bir sorun olması hiç normal değil. Hiç başıma gelmedi

14 eylül 2019 15:19

4. Lensi avucun içine al içine solüsyonunu sık, sonra işaret parmağının ucuna alıp tamamen oval olduğundan emin olup gözünün beyaz kısmına koymaya çalış. Koyabildiginden emin olduğunda gözünü sag sol yap yerini alacaktır :) zamanla alışırsın problem olduğunu düşünmüyorum sadece ellerinin çok iyi yıkadığına emin ol

14 eylül 2019 16:07