kızlar manyak bir kedim var yeni sahiplendik her seyi tırmalıyor simdi tasınacagım koltuk takımı almam lazım?

ne alayım var mı önerileriniz nolur help :(((

1. tırmalamaya dayanıklı kumaşlar var böyle kadifemsi pürüzsüz bi yapısı var tırnak geçiremiyorlar sevmiyorlar. onu bi araştırın. damla altun da o kumaştan yaptırmıştı eski evinin koltuklarını. şimdi bilmiyorum bayadır bakmadım

27 şubat 2025 09:22

2. Süslüm kadife ya da tay tüyü seçin zarar veremiyorlar.

27 şubat 2025 09:32

3. Süslü Bellona'da vardı mesela evcil hayvan dostu kumaş diye geçiyordu. Onlara bakabilirsin.

27 şubat 2025 10:06

4. süslüler kadife ise yarar mı gercekten acaba kadife alabilirim o zaman, tam bi terminatör bu kedi suan esyalı bir evdeyim ve koltugu ve sandalyeyi parcaladı kücük manyak :')))

27 şubat 2025 10:08

5. pet friendly kumaşlar var direk onlardan al ss hiç riske girme. kardeşim koltuk alırken farklı bir kumaş seçti zaten bu kumaşı tırmalayamaz diye düşündü. kumaşı tırmalayamıyor ama koltuğun yan kısımlarındaki farklı desenli bir bölümü deli gibi tırmalıyor.

27 şubat 2025 10:23

6. süslüm pet friendly diye ayrıca kuması olan koltuk göremedim dogtasta satılanlar varmıs ama sikayetlerde kediler hemen parcalamıs koltukları

27 şubat 2025 12:39

7. Gercek kadife koltuklarimizi kedimiz param parca etti resmen kumas iskeletten ayrildi oyle tekir falan gibi deli bir kedi de degil normalde cok uysal ama koltuklari parcaladi.

27 şubat 2025 12:45

8. süslüm bu gidisle ahsap sandalyede oturacagız evde :dddd üf ne zormus yani üstüne bez de sererim de engellemiyor cok :(

27 şubat 2025 12:50

9. aluminyum folyodan korktuklarını okudum bir yerde süslü belki işe yarar. yada kediler tırmalamasın diye yapışkanlı yüzeyler satılıyo kedi dokununca patisi yapışıyo ürküp uzak duruyo belki bu tarz bi şey de olabilir

27 şubat 2025 12:52

10. bakim kediye :D (gizlinot: şu kedi sorularına kedileri atın kardeşim!!!!!111)

27 şubat 2025 12:57