kızlar merhaba çikolata kisti olan ve hamile kalan var mı?

ya da aramızdaki doktorlar da yazabilirse çok sevinirim. şu çikolata kistlerinden bir türlü kurtulamadım, ilacı bıraktığım an geri geliyorlar. çocuğum olmayacak diye çok ama çok üzülüyorum. gerçekten içim acıyor, 25 yaşındayım. 2-3 seneye kadar çocuğum olmasını istiyordum hep. kistlerim geçmişti aslında baya mutluydum ama hop geri gelmişler. tecrübesi olanlar ya da doktorlar yazabilirse çok sevinirim. iyi akşamlar herkese.

1. Görkem karman çikolata kistiydi onun konuyla ilgili videosu var mi bilmiyorum ama cok güzel bir bebeği oldu

13 mart 2019 23:45

2. Gerçekten mi, hiç bilmiyordum çok teşekkür ederim.

13 mart 2019 23:45

3. Yok yok üzülme süslü :) illa olmaz diye bir şey yok ki sadece bir ihtimal. Bu düşünceyi kafanızdan atmaniz lazim ama

13 mart 2019 23:45

4. Süslü 21 yaşımda öğrenmiştim ben de.o zaman doktorum sakın ameliyat falan olayım deme doğumda atarsın muhtemelwn bunu demişti. Sonra 25 yaşımda evlilik öncesi başka doktora kontrole gittim o da gördü kisti ama hakkında hiç konuşmadık. 27 yaşımda hamile kalmayı düşündüğümde tekrar kontrole gittim ve kist falan yoktu ben de anlamadım durumu. Hamile kaldım.

Pek yardımcı olmadı söylediklerim ama yıllarca duran kist kendi kendine gitmiş. Bence sizin için de kolay bir çaresi vardır. Kafanıza takmayın doktorunuzu dinleyin.

13 mart 2019 23:49

5. Teşekkür ederim süslüler, yazdıklarınız çok çok iyi geldi, çok teşekkür ederim.

14 mart 2019 01:22