kızlar merhaba. ben, erkek arkadaşım instagramdan ünlü ya da işte fenomen bir kadını takip edince çoook kötü hissediyorum. bu his nedendir?

ve nasıl geçer?

1. kendini sevmeyi ve özgüvenli olmayı öğrendiğinde

14 nisan 2020 13:55

2. sevgilinizin sizden baska kadinlari da güzel bulabilecegini kabullendiginizde

14 nisan 2020 13:59

3. Ya çok kişiyi takip etmiyor hakkını yemeyeyim 5 tane falandır maksimum işte komik kız diyor, çok iyi oyuncu bu kadın falan diyip takip ediyo ama ben kuduruyorum yine de :((

14 nisan 2020 14:01

4. güzele güzel diyememenin ya da erkek arkadaşınız takip ettiğinde yedirememenin sebebi kendinizi farkında olmasanız bile devamlı o kadınlarla kıyaslıyor olmanız. sevgilim kesin bunları daha çok beğeniyor aslında diye düşünüyor olabilirsiniz. dediğim gibi olay özgüvende bitiyor

14 nisan 2020 14:06

5. Özgüvensizlik.

Bir de güzel bulmasıni kabul edip etmemek sizin seçiminiz. Ama hiçbir zaman dünyadaki tek güzel kadının siz olduğunu düşünecek bir erkeke birlikte olamazsınız bunu bilin.

Sevmek değer vermek, hayatında özel bir yere koymak demektir.

Güzellik, zekâ, kariyer, başarı, eğitim, kültür vs bunlar her zaman sizden daha iyilerinin olacağı konular. Kimse sizi bunların dünya üzerindeki "en"i olarak kabul etmez o yüzden.

Adamlardan sizden tanrıçaymışsınız gibi size tapmasını beklemek çok bencilce ve itici. Gerçekten klasik türk kadını muhabbetlerine bu tarz durumlarda hak veriyorum maalesef.

14 nisan 2020 14:09

6. Ozguvensizlikle alakası yok da kim olduğuna bağlı.

Şimdi süslü bir oyuncu bir instagram fenomeni komik başarılı bir kadınsa normal buluyorum. Ama gidip de memesini kalcasini açan bir tipse abazan olduğu netttir mankenleri takip ediyorsa abazandir.

Öyle yani. Ben de Kıvanç Tatlıtuğ u ya da buna benzer bir iki erkeği daha takip ediyorum.

14 nisan 2020 14:13

7. bana ayıracak zamanının bir dakikasını bile başka kadınlara ayıramaz mı..ne okudum ben az önce...

14 nisan 2020 14:17

8. Kendimi onlarla kıyaslıyorum aslında haklısınız baktığımda ben de sevdiğim erkek müzisyenleri takip ediyorum. Anonim 1 gözümü açtınız resmen, teşekkür ederim.

14 nisan 2020 14:19

9. Ne alaka? Güzel bulduğum bir sürü kadın var sevgilimede baksana ne güzeller maşallah diye atıyorum, Şevval Şahini çok beğeniyorum fotoğrafları vücudu çok estetik geliyo bana kadın olarak, bi erkeğe neden estetik ve güzel gelmesin? O oyuncuların, mankenlerin sevgilinizi farketme olasılığı yok bile ney bu kadar kasıyosunuz.

14 nisan 2020 14:19

10. Anonim 6 yok öyle kadınları takip etmiyor. Oyuncu hepsi yalnızca şu ara böyle makyaj yapıp birilerinin kılığına giren kadını takip etmiş farklı olarak 😑

14 nisan 2020 14:20