kızlar midemde aşırı gaz var sürekli geğirme ihtiyacı hissediyorum geğiriyorum yine geçmiyor rahatsızlık buna ne iyi geliyor yaşayan var m ?

1. Benim iş yuzunden stresten oluyor hatta o kadar sisti ki aylarca karnım taş gibi gezdim pantolonlarimin onu kapanmıyordu. Pandemide eve kapaninca bi baktim karnim dümdüz. Sonra tekrar döndük işe karnım daha beter oldu. Istifa ettim rahatim:d

28 kasım 2020 14:30

2. rezene çayı :)

28 kasım 2020 14:31

3. Maden suyu içip geğirmek gazı boşaltabilir.

28 kasım 2020 14:31

4. + pencereden sarkma hareketi. pencere karnınızın hizasında olmalı tabii. ayaklarınızı da sıcak tutmayı ihmal etmeyin. bir de üstteki süslünün dediği gibi stres bünyede ciddi gaz yapabiliyor ki zaten ayak terlemesine bağlı ayak üşümesinin neden olduğu gaz da biraz bundan :)

28 kasım 2020 14:32

5. Süt içiyorsanız laktozsuzu deneyin bir süre

28 kasım 2020 14:50

6. Eczaneye gidin süslü, cok meshur bikac surup var buna iyi gelen

28 kasım 2020 15:09

7. Ay süslüler çok sağoulun sorduğumu unutmuştum.

Maden suyu diyen süslüm içiyorum ama zaten çok afedersiniz geğirmekte sorun yaşamıyorum bir yerden sonra o bile yoruyor artık.

Ayaklarım da hep üşür belki de ondan oluyor, ama sürekli aynıyım yoruldum artık. Çok sağolun süslülerim

28 kasım 2020 22:03

8. Bulursam buraya yazarım süslü.

Dün zencefil çayı içtim sıcak suya 1 tatlı kaşığı toz zencefil atıp beş altı dk bekleyip içiyorum ılık halini yavaş yavaş, biraz iyi geldi.  Onun dışında talcid, rennie, fomodinsiz yaşayamıyorum zaten. Pankreoflat diye bir hap var kahvaltıda ya da kahvaltıdan biraz önce günde bir tane içiliyor bir ara o işe yarıyordu, simflat var günde üçe kadar yemeklerden önce içiliyor.Bunları yapmadıysan dene süslüm belki senin işine yarar. Daha kesin bir çözümü olursa buraya yazacağım.

29 kasım 2020 14:02