kızlar partnerlerinizin beğendiği tipleri biliyor musunuz mesela sıkı popo çok beğenir, büyük meme beğenir gibi?

bu özellik sizde yoksa kafanıza takıyor musunuz ya da kendinizi karşılaştırıyor musunuz? merak ettim.

1. Zayıflik beğenmiyor kıvrımlari ve dolgun hatları Çok begeniyor. Bir de Çok dolgun dudak yerine hatlari belli ortalama dudak beğeniyor. Büyük meme ve Büyük kalça da klasik erkekler gibi seviyor djmxmd

18 mayıs 2020 02:02

2. yok valla benim takildigim tipler hep yalandan benim sahip oldugum ozellikleri sevdigini soyler.

ya heee he desem de yalani severim bu konularda...

Otesi ozguven zedeleyici

18 mayıs 2020 02:04

3. Benimki bacak seviyorum demisti ben israrla sorunca. Ben de uzun bir kadin degilim. Her ne kadar kalin olmasa da sutun bacak degilim yani. Ama takmiyorum cunku hic imada bulunmadi ya da elestirmedi, vucudumu da seviyor bence genel olarak. Eger boyle seyler yapsaydi da kafaya takmazdim.cunku eski sevgilim olurdu:p

18 mayıs 2020 02:05

4. aaa sanane kız partnerimizden neyi beğeniyo elimizden mi alcan alooosnsjs.

neyse soruya verecek cevabım yok partnerim yok

18 mayıs 2020 02:08

5. Estağfurullah anonim 5 :(( Ben çok takıyorum da ondan sordum ya :(

18 mayıs 2020 02:16

6. Uzun saçlı, büyük memeli,ince belli kadınları beğeniyor genelde.bense küt saçlı,kalın belli, küçük memeliyim :) ama hiç takmıyorum nedense çünkü ben de geniş omuzlu,uzun,biraz kaslı ve kumral adamları beğeniyorum ama o da onlara benzemiyor

18 mayıs 2020 02:22

7. Bunu bilmek hiçbir işime yaramayacağı için (sinirlerimi de yıpratmamak adına) sormadım, öğrenmek de istemiyorum.

18 mayıs 2020 02:26

8. Biliyorum. Turnayi gözünden vurdu swh.

18 mayıs 2020 02:41

9. Esmer ve cok zayif ve cok fit kadinlari begeniyor. Kucuk memeli veya az kivrimli olabilir ama illa ki zayif ve fit olacak (ve esmer). Ben de esmer ve zayifcayim. Esimin tipiyim diyebilirim. Tabii ki guzelse diger cesit kadinlari da begenir her erkek gibi ama sabit bir tipi var genelde.

18 mayıs 2020 03:02

10. evet askim, soruyosun diyosun ki beybi sen meme mi seviyosun got mu

o da soyluyor. ki zaten bi yerin guzelse bunu sormana gerek yok

bacaklarin, belin cok guzel falan der. ne bleym.. ben popo severim der. sor utanma. popo seviyosa sanslisin egzersizle cikar. meme seviyosa memen yoksa bi sey dieymemmmm

18 mayıs 2020 08:54